За мен Европа е люлката на християнската цивилзиация и след

...
За мен Европа е люлката на християнската цивилзиация и след
Коментари Харесай

Каракачанов: Няма да се учудя, ако някой е замислил втори Костинброд

За мен Европа е люлката на християнската цивилзиация и след изборите би трябвало да я запазим, а не да я разрушваме. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация и министър на защитата Красимир Каракачанов.

Гордея съм, че съм българин. От това, кеото съм правил в политиката, няма от какво да се срамя, добави той.

Попитан какъв брой би трябвало да е минималната заплата, той уточни, че съгласно него тя би трябвало да е 1000 лв., с цел да обезпечава обикновено битие.

Той разяснява и думите на премиера Борисов от през вчерашния ден, че опозицията готви сюжет, сходен на Костинбродската спекулация, в последните дни преди европейските избори.

Тази акция потегли с неистини и клюки в доста връзки. Отдавна предвиждах, че тази акция ще бъде единствено компроматна. Няма да се учудя, в случай че някой е замислил сходен сюжет, само че такава съответна информация, че някой е замислил втори Костинброд, аз нямам, съобщи Каракачанов.

Той е безапелационен, че подкрепяисканите от Вътрешна македонска революционна организация законовите промени, съгласно които да се вкара затвор за политиците, които лъжат, с цел да злепоставят съперниците си. Не е обикновено за клюки да няма никакви последствия. За себе си чух какво ли не от едно лице с четири каузи, не чух единствено, че съм умъртвил баба си, акцентира водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Каракачанов акцентира, че всичко с терасата му е изрядна.

По думите му някои параметри на договорката за изтребителите F-16 за Българската войска не са преференциални и е въпрос на договаряния да бъдат усъвършенствани. Когато желаят да ти продадат една чаша за 5 лв., а тя коства 3 лв., би трябвало да кажем: Момчета, чакайте малко. Смятаме, че за някои от съставените елементи цените могат да бъдат понижени, като да вземем за пример езиковото образование на водачите – те са минали през езикови курсове, има ли смисъл да заплаща държаевата още веднъж за това. Има такива пера в контракта, които би трябвало да бъдат изпилени, с цел да не се заплащат от българския поданик. Ще преговаряме и за това по какъв начин България да не заплати цялата сума, тъй като това може да удари даже нарастването на заплатите на военнослужещите през идната година, сподели още Красимир Каракачанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР