За мен е почти сигурно, че ще се провали третият

...
За мен е почти сигурно, че ще се провали третият
Коментари Харесай

Журналист: Радев е на път да направи безкрайно голяма услуга на Борисов

За мен е съвсем несъмнено, че ще се провали третият мандат и няма да бъде излъчено държавно управление. И отговорността за това ще бъде на президента, тъй като даде мандата на Българска социалистическа партия, а не на " Демократична България ", която имаше по-големи шансове да сформира кабинет. Такова мнение изрази в ефира на Българска национална телевизия журналистът Веселин Стойнев.

Според него от " Продължаваме Промяната " към този момент са почнали да дават сигнали, че избират да се явят на избори.

Въпросът е дали изборите са опасност за страната, както твърди Демократична България, или в действителност ще гледаме игра на горещия картоф, т.е. да стартират да се подмятат обвинявания сред партиите кой е отговорен, че не се сформира държавно управление, изясни Стойнев.

По думите му казусът при една нова коалиция сред Политическа партия, Демократична България, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ ще бъде връщането на страната към един проруски курс и търсене на нормализиране на връзките с Русия.

Ако обаче се направи опит да се върнат изгонените 70 съветски дипломати, обединението ще се разпадне още преди да се е формирала, предизвести той.

Журналистът добави още, че на президента към този момент му се желае да назначи длъжностен кабинет, за който предвижда, че ще ръководи половин година.

Радев се съобщи като част от проруския курс в страната дружно с " Възраждане ", " Български напредък " и Българска социалистическа партия. Това евентуално ще тласне страната към други разделения – на проруски и проатлантически, разяснява той.

Според Веселин Стойнев не е изключено по този метод Радев да направи безпределно огромна услуга на Бойко Борисов, тъй като, разделяйки обществото сред Русия и Запада, " кюлчетата и чекмеджетата ще се не помнят ".

Събеседникът му в студиото – политическият анализатор Кузман Илиев, съобщи, че не е изключено да станем очевидци на проатлантическа коалиция сред Политическа партия, Демократична България и ГЕРБ.

Относно опцията за съставянето на ново държавно управление, той уточни, че " принудително красота не става ", и също изрече съмнение, че Политическа партия избират да отидат на избори, тъй като чакат, че ще реализиран по-добри резултати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР