За мен Десислава Иванчева е невинна до доказване на противното.

...
За мен Десислава Иванчева е невинна до доказване на противното.
Коментари Харесай

Новият кмет на Младост: Процесът срещу Иванчева не влияе на работата ми

" За мен Десислава Иванчева е почтена до доказване на противното. Освен това, не намирам връзка сред забавените в общината преписки и ареста ѝ. Процесът против нея не оказва никакво въздействие на работата ми ". Това разгласи в пред " Нова телевизия " новият краткотрайно изпълняващ длъжността кмет на " Младост " арх. Румен Русев.

Той е безапелационен, че поема най-отговорния пост в столичния регион за да потвърди, че администрацията там може да работи обикновено.

Арх. Русев, който беше определен от Столичния общински съвет повече от два месеца след ареста на Иванчева, сподели, че е имал спорове с нея единствено поради закъснение в работата.

Той изясни за какво първоначално е отказвал да поеме поста, в това число и този на заместник-кмет.

" При постъпването си на работа имах спор на ползи със строителна компания и съм декларирал това в декларациите си в общината и в Сметната палата. Това беше един от претекстовете неколкократно да отхвърлям на Иванчева да заема поста заместник-кмет. Впоследствие обаче излязох от компанията ”, сподели още Русев.

Той акцентира, че напълно поддържа концепцията, зад която стои и Иванчева – запазването на зелените площи в " Младост " и прекъсване на презастрояването. И добави, че в скоро време ще стартират общо 10 градежа в региона.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР