За мен беше чест и удоволствие да разговарям с един

...
За мен беше чест и удоволствие да разговарям с един
Коментари Харесай

Борисов разговаря с Жозеф Дол

„ За мен беше чест и наслаждение да беседвам с един от най-големите другари на ГЕРБ и България Жозеф Дол ”. Това написа в персоналната си страница във Facebook някогашният министър председател Бойко Борисов.

По-рано водачът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна  с някогашния украински президент Петро Порошенко в рамките на срещата на върха на Европейската национална партия в Ротердам. Там Порошенко ще издигне глас за участието на Украйна в Европейски Съюз. 

Порошенко благодари персонално на Борисов, който съдействал за доставянето на каски за Украйна.



 ГЕРБ е в Ротердам с ЕНП на конгрес. Ева Майдел във Facebook разясни: „ Спомням си по какъв начин преди няколко години постоянно се говореше за потребността от опция на ГЕРБ. И тогава се питах кой пречи да има такава опция.

Алтернатива би трябвало да има в политиката. Хората би трябвало свободно да избират за кого да гласоподават. Алтернативата на ГЕРБ пристигна и тя наподобява като качени на влакове майки с деца бежанци от Украйна, изпратени във военни палаткови лагери. Като 14% инфлация, като самодоволна Корнелия Нинова, която е назначила героите от 1997 още веднъж на държавна хранилка.

Заради това през днешния ден дружно с ГЕРБ сме тук в Ротердам, където с нашето семейство от ЕНП имаме конгрес, с цел да планираме по какъв начин ще наподобява алтернативата на протичащото се. Дали просто ще се раздават пари за ограничения, които никого не поддържат, дали ще се понижава Данък добавена стойност, което на никого не оказва помощ или ще сме смели и ще вадим страните си от рецесията ”.  

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР