за масова ваксинация откриват отново в Асеновград. В неделния ден

...
за масова ваксинация откриват отново в Асеновград. В неделния ден
Коментари Харесай

Зелен коридор за ваксиниране в МБАЛ - Асеновград утре

за всеобща имунизация откриват още веднъж в Асеновград. В неделния ден (04.04.21 г.) ще се слагат ваксини против ковид. Имунизацията ще се прави, където се организираше и до момента - в особено обособения за задачата кабинет, ситуиран на II етаж в новото крило на МБАЛ - Асеновград (до залата със скенера). Влиза се от централния вход, като информация може да бъде получена на регистратурата.
Ваксинацията ще се прави с имунизацията на AstraZeneca. Кабинетът ще работи от 08:00 ч. до 14:00 ч. Ако след този час към момента има искащи да се ваксинират против ковид, те ще бъдат обслужени. От РЗИ - Пловдив са уверили управлението на лечебното заведение, че имат подготвеност за спомагателна доставка на дози при положение, че броят на искащите е по-голям от този, на наличните количества ваксини в болничното заведение. За да си поставите ваксина не се изисква авансово записване.
 ИСУЛ пуска зелен кулоар за имунизиране ИСУЛ пуска зелен кулоар за имунизиране
Ваксинационният кабинет към УМБАЛ „ Царица Йоанна – ИСУЛ “ ще работи по така наречен „ зелен кулоар “ през днешния ден и през...
От управлението на МБАЛ – Асеновград приканват пациентите да носят защитни маски на лицето и да съблюдават отдалеченост най-малко 1,5-2 метра от останалите.
В болничното заведение са обособени и две секции за гласоподаване на утрешния парламентарен избор. Едната ще е единствено за приетите в болница с Коронавирус пациенти, които са към 70 на брой . А втората - за останалите лежащо заболели, които са към 40 души, както и за медиците на МБАЛ - Асеновград, дежурни в изборния ден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР