За любовта няма граници! Дори да става въпрос за металист

...
За любовта няма граници! Дори да става въпрос за металист
Коментари Харесай

Металист отвлича и предлага брак на фолк певица! Тя любезно му отказва

За любовта няма граници! Дори да става въпрос за металист и фолкпевица! Доказа го крепък двуметров юначага с гола глава, който се влюбва в знойната изпълнителка на „ Пайнер “ Тина . Гологлавият обожател на тежките жици се влюбил от пръв взор в сочната хала и вдъхновен от положителното въодушевление и малко алкохол, се впуснал към нея.

„ Докато бях на сцената и изпълнявах една фолкпесен, внезапно ме сграбчи със мощните си ръце на рамо и ме измъкна пред заведението. Падна на колене и ми даде един от неговите пръстени, които носеше, тъй като нямаше различен в него. Каза ми: „ Не знам какво ще тe върша с тая чалга, но доста ми харесваш и се влюбих в теб. Ще се омъжиш ли за мен? Аз общително му отхвърлих “, споделя пред „ България Днес “ фолк изпълнителката.

Цялото заведение изпаднало в възторг и бурни овации от смелата любовна демонстрация. С изключение на майката на Тина, с която двете по женски се забавлявали. Тя изпаднала в смут от кандидат-зетя, още повече когато металягата пристигнал при певицата и проектотъщата макар отхвърли на Тина. „ Казвам му махай се бе, човек. Но той отхвърля с думите пристигам при жена ми. Караше ме да пия шотове, да вървим в друго заведение. Но най-после се отхвърли индивидът и всичко завърши, повече от този момент не съм го виждала “, споделя още пред вестника фолкаджийката.

„ Майка ми дори и не видя първоначално какво тъкмо се е случило, тъй като тогава си е писала известия с татко ми “, разкрива Тина, която не откликнала на топлите метълски усеща на своя любовник. „ Въпреки това той пя попфолк дружно с мен на сцената. Изпълнихме на караоке обичана ария на доста фолкпочитатели, а той я извърташе с метъл окраски “, смее се Тина.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР