За любимия си Доан Хасан, Натали Трифонова казва, че той

...
За любимия си Доан Хасан, Натали Трифонова казва, че той
Коментари Харесай

Мераклии, Завиждайте! Най-Накрая: Вижте Кой Е Мъжът До Натали Трифонова!

За обичания си Доан Хасан, Натали Трифонова споделя, че той е извънредно добър човек. Много по-добър е от нея. Той от своя страна призна, че от дребен е имал благосклонности към русокоската и е извънредно благополучен, че тя е негова обичана.

Любимият на хубавицата сега претърпява извънредно тежък интервал. Той едвам не изгубил татко си. Но признава, че с помощта на поддръжката на очарователната си обичана, претърпява по-леко случилото се.

Русокосата синоптичка не скри, че и тя самата е претърпяла извънредно тежко случилото се с бащата на Доан.

Д-р Маргарита Ковачева, която е баба на Натали Трифинова, също се включва в предаването. Възрастната жена споделя, че внучка й постоянно я посещава във Велико Търново и намира време за нея. Но единственото, за което я подлага на критика, е методът й на обличане.

Възрастната лекарка съжалява и за това, че внучка й не е тръгнала по нейните стъпки.



Натали Трифонова е безапелационна, че не може да прави нещо, което не й харесва. Блондинката не крие, че не обича да прави проекти за бъдещето. Но в едно е сигурна – желае да остане да живее в България.

Красавицата проговори и за най-тежкия миг в живота си. Преди няколко години по време на отмора в Гърция, претърпяла злополука. Майка едвам не починала при случая. Синоптичката споделя, че след трагичната преживелица е почнала да прави оценка дребните наслади в живота си.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР