За кратко време ни застигнаха няколко трагедии - както починалите

...
За кратко време ни застигнаха няколко трагедии - както починалите
Коментари Харесай

Нинова: За кратко време ни застигнаха няколко трагедии. Изразявам съболезнования на близките и семействата на починалите

" За малко време ни застигнаха няколко нещастия - както умрелите възрастни хора в старческия дом, по този начин и тежката покруса през днешния ден с доста починали, в това число деца. Изразявам съболезнования на околните и фамилиите на умрелите. Дано в никакъв случай повече не не случват такива неща.

Днес стартират договарянията ни с " Продължаваме промяната ", " Демократична България " и " ИТН " в четири панела. Те ще се предават онлайн.

В бранш енергетика за нас е значимо да овладеем цените, да предложим понижаване на Данък добавена стойност върху енергоносителите от 20 на 9%, да се обезпечи помощ за енергийно слабите фамилии от 200 kWh. В дълготраен проект да построим АЕЦ " Белене ", с цел да подсигуряваме енергийно успокоение и самостоятелност на България.

В стопанската система краткосрочните ограничения са: помощ за бизнеса за справяне с рецесията, а дълготрайните - стратегически взор към стопанската система, тласъци за вложения, обвързването и с образованието. Един от най-големите проблеми се оказва неналичието на фрагменти.

Ще създадем всичко, което зависи от нас, договарянията да приключат с подписването на стратегия. Не можем да оставим хората без помощ от страната в тези рецесии. Нея можем да осигурим през Бюджета за 2022 година "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР