За кражба на велосипеди във Варна 28-годишен наркозависим получи 4

...
За кражба на велосипеди във Варна 28-годишен наркозависим получи 4
Коментари Харесай

Наркозависим бе осъден за кражба на велосипеди във Варна

За кражба на колела във Варна 28-годишен наркозависим получи 4 месеца отнемане от независимост, чието осъществяване се отсрочва с изпитателен период от 3 години, оповестиха от Районния съд за Moreto.net.

Кражбата е осъществена в изискванията на продължавано закононарушение с две обособени действия в интервала от 16 да 20 ноември 2019 година

При първия случай подсъдимият се възползвал от незатворена врата на жилищна кооперация в кв. Левски “, проникнал до подземния паркинг и лишил от там непознат велосипед.

Обект на второто му посягане станало колело, чийто притежател го оставил на обособена за това стойка в двора на Техническия университет, само че пропуснал да го заключи. Два дни след отнемането на втория велосипед, неговият притежател инцидентно го разпознал в една от варненските заложни къщи и подал сигнал в полицията.

Към момента породените от закононарушението имуществени вреди за към 700 лв. са възобновени на потърпевшите притежатели. 28-годишният обвиняем бе наказан да заплати и всички направени по делото разходи. Съдебният акт е финален.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР