За крах в отношенията между Александра и Даниел Петканови се

...
За крах в отношенията между Александра и Даниел Петканови се
Коментари Харесай

Ново 20: Петканова искала второ дете от Дани, но получила развод

За провал в връзките сред Александра и Даниел Петканови се говореше месеци преди двамата да оповестят публично, че се развеждат. Двойката в никакъв случай не е прикривала проблемите във връзката си и цяла България знаеше, че нееднократно са претърпели тежки интервали.

Дълго време се говореше, че повода за раздялата още веднъж е невярност на Алекс и че тя си има нов обичан, само че изненадващо се оказа, че Даниел е бил основател за края на брака им. Дали той е разкрил любовта в лицето на продавачка, каквито се слуховете, не е известно, само че се знае, че разводът е разследване от появяването на трети човек.

За момента и двамата не издават каква е съответната причина и кой се е появил в живота им. Алекс обаче не е имала проекти да се разделя с Лудия кореспондент и даже е желала да има второ дете от него. Вместо това, той ѝ съобщил, че изрично не желае да бъдат дружно повече.

Петканова недоумявала по какъв начин се е стигнало до бракоразвод, в случай, че му споделила за желанието си да основат втори правоприемник. Междувременно тя споделя щастливи фрагменти с единствения им наследник Габриел и от обществените ѝ мрежи стана ясно, че е прекарала уикенда с него в компанията на приятелско семейство отвън столицата.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР