За короната на Тамара Георгиева бил платен рушвет. Небезизвестната й

...
За короната на Тамара Георгиева бил платен рушвет. Небезизвестната й
Коментари Харесай

Отворете Си Очите! Ето Колко Струва Короната Мис България И Най-Вече Как Се Печели! Трябват Дълбоки Качества!

За короната на Тамара Георгиева бил заплатен подкуп. Небезизвестната й свекърва Катя Роуз я направила победителка и то единствено за някакви си 25 хилядарки.

Поне такива са слуховете, които се носят из столичния елит. Това си е напряко смешна цена откакто преди време бащата и майката на Антония Петрова заплатиха от джоба си 40 хиляди да я създадат Мис България 2009, гаврят се с новата миска недоброжелатели.

Амбициозната кандидат-свекърва на не красивата софиянка дала рушвета на организаторката на състезанието Ирина Папазова посредством медиатор, мълви се от ухо на ухо.

Самата Катя Роуз, която също е носителка на купа на миска се прочу като Царицата на фотошопа, поради уменията й да борави гениално с компютърната стратегия. Тя живее в „ Драгалевци ” и е известна, че тъне в лукс. Мъжът на дамата е новозеландец, на който носи семейството.

Чужденецът, която я взел за брачна половинка бил състоятелен и по тази причина се обзавел с имота в Драгалевци. Където по-късно се устройват. Ричи Роуз е милионер тъй като е съучастник в известната компания „ Дънди Прешъс метълс ” и за него не е проблем да пръсне 25 бона с цел да зарадва сина си и неговата обичана. Освен това семейството има и доста правилни другари измежду стилните и светските специалисти, които нямат нищо на срещу да покровителстват медийно претендент снахата, предават от hotarena.net.

Самата концепция Тамара да се яви на състезанието била по концепция на свекървата. Катя Роуз е печелила купата „ Мисис България Европейски съюз ” за 2011 измежду повече от 200 хубавици. Нека и обичаната на сина й да е измежду миските.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР