За кого ли е въпросният сватбен марш? Това е най-популярният

...
За кого ли е въпросният сватбен марш? Това е най-популярният
Коментари Харесай

На кого е посветен сватбеният марш на Томас от Måneskin?

За кого ли е въпросният брачен марш? Това е най-популярният въпрос под последната обява на Måneskin в обществената мрежа. Повече от основателно любознание поради наличието на обявата, споделена от рок бандата преди часове – малко видео, което незабавно стана сензация и съумя да разсъни интереса на почитателите.

Е, както виждаме Томас извършва рок версия на класическия брачен марш от тераса с аспект към Рим, а резултатът е неочакван. Очевидно към момента нямаме рационално пояснение. Надписът към поста пък ни кара да се замислим още повече: датата 19 януари 2023 година и емотиконка на годежен пръстен.

Любопитството под видеото на Томас от Måneskin нараства стремглаво

От фантазията за женитба сред Дамяно и годеницата му Джорджия Солери до догатките за особено събитие, планувано за 19 януари, в навечерието на издаването на албума „ Rush! “, съществуват толкоз хипотези, че нямаме самообладание да пристигна въпросната дата.

Изпълнението на Томас е на едно от най-красивите места в столицата на Италия: терасата Campidoglio с аспект към града, подготвен да заблести още повече под звуците на новите шлагери на Дамяно, Виктория, Итън и Томас.

Предстои ни малко очакване, както до 19 януари, по този начин и до лансирането на третия албум на Måneskin. А към този момент нямаме самообладание.

Дамяно от Måneskin промени визията си

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР