За каузата в помощ на онкоболните жени и профилактика на

...
За каузата в помощ на онкоболните жени и профилактика на
Коментари Харесай

Гоцеделчевско сдружение събра над 18 хиляди лева за раково болни жени от благотворителен базар

За идеята в помощ на онкоболните дами и профилактика на подлата болест, в благотворителната вечер на интернационалната кухня „ Приготвено с любов и положително сърце “ бяха събрани 18 100 лева от проведения базар, кулинарен търг и дарения в кутиите. Ястията и арт изделията за търга и базара бяха направени, приготвени и дарени от доброволци и другари на сдружението.
 dsc_1487  dsc_1496  dsc_1531
Средствата са предопределени за подкрепяне на материално затруднени дами, които самоуверено се борят с онкологичните болести.

Сдружение „ Хроника против рака “, с поддръжката на стотици донори, обезпечава и психическа помощ на болните, на техните фамилии, на приятелите им, лекарски съвещания и беседи, свързани с предварителната защита и разширение на здравната просвета. До момента съдружие „Хроника против рака“ е подкрепило с финансови средства, безвъзмездни профилактични прегледи и психо-терапевтични съвещания над 500 дами и техните фамилии от целия Гоцеделчевски регион.

Продължава разпространяването на албум-календар за 2018-та година с фотографии от красиви места в Гоце Делчев и района, който също е в поддръжка на онкоболните дами.
През 2018 година следва образуване на нова серия от профилактични прегледи за всички дами, които се отнасят с нужната отговорност към личното си здраве, както и други начинания в поддръжка на идеята.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР