За какво трябва да внимаваме, когато купуваме онлайн. Когато онлайн

...
За какво трябва да внимаваме, когато купуваме онлайн. Когато онлайн
Коментари Харесай

За какво трябва да внимаваме, когато купуваме онлайн

За какво би трябвало да внимаваме, когато купуваме онлайн. Когато онлайн магазинът не предлага опция за обзор и тест и доставя поръчките единствено на адрес на клиента, рискът да станете жертва на машинация е съвсем 100%. За това предизвести основателят на онлайн платформата " Ние, потребителите “ Габриела Руменова пред БНР по отношение на голям брой случаи на излъгани консуматори, получили разнообразни от поръчаните от тях облекла от оказали се подправени уеб сайтове за продажби.

" Много е допустимо " търговецът “ да употребява подставени лица, които да носят пакетите на посочения от потребителя адрес, да отхвърлят изрично да му разрешат да прегледа пратката преди да заплати, да вземат парите и да изчезнат, като не оставят никакъв късмет за противоположна връзка. По този метод се губи опцията " измамникът “ да бъде проследен, даже и от органите на реда “, уточни специалистът.  

Габриела Руменова изясни, че в случай че имейлът е в безвъзмездни платформи за електронни пощи, също би трябвало да ни усъмни.

" Всеки професионално извършващ активността си онлайн търговец, като се изключи че има собствен личен електронен магазин, а освен страници в обществените мрежи за продажби, с регистрацията на домейн на уеб страницата, получава и имейл адреси, които съдържат този домейн. По този метод са разпознаваеми и най-малко значително подсигуряват, че са действителни имейли. Попаднахме на е-магазин, на който електронната поща е [email protected]. Това е един образец, който се съдържа в шаблона за направа на уеб страницата “, обърна внимание още тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР