За какво се сещате, когато чуете неудобна ситуация? Неудобна ситуация

...
За какво се сещате, когато чуете неудобна ситуация? Неудобна ситуация
Коментари Харесай

Няколко трика за спасяване от неудобни ситуации, в които всички сме попадали

За какво се сещате, когато чуете " неуместна обстановка "? Неудобна обстановка не е единствено дългото безмълвие и смехът в несъответствуваща обстановка. Във всеки един миг можем да изпаднем в неуместна обстановка и да ни се случи нещо ненадейно и неприятно. Например токчето на обувката ни да се счупи или да изсипем обяда си върху бялата си блуза. Ето няколко трика, които ще ви оказват помощ да се справите с такива обстановки:

1. Мазна коса

Когато нямате време да измиете косата си и тя е мазна, елементарните хартиени кърпи могат да дойдат на помощ. Почистете мазнината в корените с кърпите. След това разтъркайте косата си. Ще наподобява по-чиста.

2. Проблем с ципа

Когато ципът на облеклата ви ненадейно се заклещи, можете да употребявате елементарен молив. Разтрийте двете страни на ципа с молива и по-късно го дръпнете леко.

3. Потене на гърдите

Ако забележите, че гърдите ви се потят щедро, когато е топло на открито, можете да употребявате ежедневни превръзки, с цел да избегнете неприятните петна по облеклата. Просто ги поставете в сутиена и те ще поемат потта.

4. Проблеми с клиновете

Ако клиновете акцентират минусите ви, въпреки всичко има метод да ги носите. Вземете остарели чорапигащи и изрежете къси панталони от тях. Сложете ги изпод и ще изграят ролята на стягащо долни дрехи.

5. Петна от мастило
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР