За какъв дявол трябва да отиваме на избори с всички

...
За какъв дявол трябва да отиваме на избори с всички
Коментари Харесай

Проф. Михаил Константинов: Управляващите нямат изгода от нови избори

За какъв демон би трябвало да отиваме на избори с всички вреди? Управляващите нямат полза от нови избори. След избори ПП-ДБ ще регистрира спад. ГЕРБ пък ще увеличи резултатите си. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия някогашният шеф на " Информационно обслужване " проф. Михаил Константинов.

Той означи, че при предварителен избор единствено Възраждане ще усили резултата си доста. Те може да са всевъзможни, само че са поредни. Това ще окаже психически резултат върху българския народ, разясни Константинов.

Според него до предварителни избори няма да се стигне, макар че възможностите за това понижават с всеки минал ден. По думите му има и външен напън да има държавно управление.

Той акцентира, че има късмет за осъществяване на втория мандат, само че не и в случай че напъните са единствено от страна на ПП-ДБ.

Михаил Константинов съобщи, че не чака да има промени в Изборния кодекс. По думите му би било безсрамие депутатите още веднъж да вършат промени в него. Според него няма и технологическо време за такива заигравки.

Той уточни, че в случай че се стигне до назначението на служебно държавно управление ще се види до какъв брой са ефикасни измененията в Конституцията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР