За живият гений Уди Алън се носят легенди, че каквото

...
За живият гений Уди Алън се носят легенди, че каквото
Коментари Харесай

Да следиш наситеността на кислорода в кръвта - или коя джаджа щеше да помогне на един голям режисьор

За живият талант Уди Алън се носят митове, че каквото и да прави, където и да отива, след него компактно се движи лекарски екип, който да следи здравето му. И че години наред, когато излиза от вкъщи си, понякога минава през болничното заведение да си направи кардиограма - за всеки случай. Когато пък брачната половинка му припомня, че родителите му са живели до дълбока напреднала възраст, той саркастично отвръща, че не вярвал на завещаните си гени, тъй като родителите му били хора, които считат, че предадеш наследството на детето си значи да го разглезиш...
Историите на Алън и неговите филми са безчет. Но в случай че се опитаме да си представим историята на технологиите, тя може да се разкажи напълно малко, с едно изречение: това, което е било привилегия на малко на брой, с времето става налично за всички. Непрекъснатите лекарски наблюдения, съпътстващи режисьора, и честите му визитации при експерти, към този момент могат да бъдат доста по-лесно осъществими. На китката на ръката на всеки.   
 Huawei GT2 Pro - новият ми помощник-треньор Huawei GT2 Pro - новият ми помощник-треньор
„ Вземи си отмора “ - известие, което часовникът ми написа през днешния ден, до момента в който подготвях следващите хранителни режими и тренировъчн...
Става дума за специфична актуализация на Huawei GT2 Pro, която мери в действително време наситеността на кръвта с О2 - по извънредно показателния параметър SpO2. Това е един от най-важните показатели, които е добре да следим както по време на спорт, по този начин и в всекидневието си. Ето защо дава отговор той:
• Измерва хемоглобина, който действително придвижва О2, по отношение на общото количество хемоглобин в организма. 
• Нивото му е сериозно значимо за при спортове като алпинизъм, планинско катерене и други, тъй като случаите на разводнен въздух слагат и физиологичен риск да подложим тялото си на кислороден апетит. Неслучайно при съвсем всяко високо изчакване, алпинистите сменят лагерите и височините през няколко дни - с цел да приспособяват тялото си към разредения въздух.
• В зимните месеци, когато сме по-уязвими от респираторни проблеми, е извънредно добър знак за цялостното ни здравословно положение, защото проблемите с дишането се индексират и виждат от параметъра SpO2.
 Актуализация на Huawei Watch GT 2 Pro разрешава непрекъснато следене на наситеността на кръвта с О2 Актуализация на Huawei Watch GT 2 Pro разрешава непрекъснато следене на наситеността на кръвта с О2
Наситеността на кръвта с О2, или SpO2, е един от значимите параметри, които си заслужава да следим както по време на спорт, по този начин и...

Разбира се, това не е всичко. От Huawei употребяват нови материали, в това число черен сапфир-кристал в основата на часовника, които покачват мощно прецизността на измерваните параметри, измежду които са пулсът и кислородната плътност, както и покачването на равнището на стрес и етапите на съня. Въпреки, че не е медицинския апарат, смарт часовникът постоянно сигнализира, когато засече нетипична и необяснима смяна в пулса или в кислородната плътност на кръвта, с цел да ви подтикне да извършите по-обстойна инспекция. 
Уди Алън се прочу с " Ако импресионистите бяха зъболекари ", само че ето, че в тази ситуация даже не се постанова двата жанра - артистичният и медицинският - да си пречат едни други. Тъкмо противоположното: импресионистите може да си останат такива, а за положителната си физическа и психическа форма да получат безвъзвратен асистент. А отвън изкуството това най-общо значи, че може да се отдадем умерено на обичаните си занимания, знаейки, че устройството, което е на ръката ни прави по този начин, че да сме...в положителни ръце. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР