За интензивен трафик на границата с Турция при Малко Търново,

...
За интензивен трафик на границата с Турция при Малко Търново,
Коментари Харесай

Интензивен трафик има на граничния контролно-пропускателен пункт Малко Търново

За натоварен трафик на границата с Турция при Малко Търново, оповестяват от Гранична полиция. От там припомнят, че при влизане в южната ни съседка през сухопътните гранични пунктове не се изискват документи, свързани с COVID-19.

На границата с Гърция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове (ГКПП). Работят пунктовете при Златоград и Ивайловград. От всички пасажери, които са навършили петгодишна възраст, се изисква документ за имунизация, годен 270 дни, документ за преболедуване, годен 180 дни, отрицателен резултат от PCR тест, изработен 72 часа преди идването на Граничен контролно-пропусквателен пункт или отрицателен резултат от бърз (антигенен) тест, изработен до 24 часа преди идването. Отпадна условието влизащите в Гърция пасажери да имат генериран QR код след попълване на Passenger Locator Form (PLF).

Интензивен трафик на камиони има на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Видин " при изхода за Румъния.

На границата със Сърбия и с Република Северна Македония трафикът е естествен на всички Граничен контролно-пропусквателен пункт. Няма условие към българските жители и всички идващи от България в Сърбия да показват негативен PCR тест на влизане в страната.

Всички български жители, влизащи в Република Северна Македония, би трябвало да показват на границата документ за имунизация с две дози ваксина против COVID-19 или документ за преболедуване, здравно удостоверение с негативен резултат от PCR тест, изработен до 72 часа преди влизането или отрицателен резултат от бърз тест, изработен не по-рано от 48 часа преди влизането.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР