Обрат в живота на една от най-популярните водещи на БТВ.Култова

...
Обрат в живота на една от най-популярните водещи на БТВ.Култова
Коментари Харесай

Обрат в живота на Меги Димчева от Търси се по БТВ

Обрат в живота на една от най-популярните водещи на БТВ.

Култова водеща по бТВ поема по нов път и май е подготвена са се сбогува с малкия екран и предаването, което в годините си извоюва огромен дял от аудиторията и успяваше да стигне до най-съкровените секрети на звездите. 

Меги Димчева от " Търси се " заяви за огромна смяна в професионален проект. Тя ще осъществя пред аудитория своя авторски спектакъл-медитация, съобщи " Блиц ".  

„ Чудесата в нас “ е прекарване, което съчетава антични духовни практики от йога, медитации и най-обичаните български песни. Всички текстове за медитациите са написани от самата Меги Димчева, която неотдавна разгласява и тематични клипове, основани от нея. 

" Текстовете са предизвикани от моя персонален път в търсене на себе си ", споделя Меги. " След 20-годишно търсене на известните хора в България усетих, че самата аз съм се изгубила.

Тогава взех решение, че би трябвало да поема по нов път и в живота ми се случиха доста чудеса.

Едно от тези чудеса е срещата й с надарения артист Борис Илиев.

За мен тази среща беше знак, че би трябвало да творим дружно, тъй като Борис извършва песните, върху които аз бях написала своите медитации ", споделя водещата.

В спектакъла с лекост са преплитат мъдростта през вековете, йога, молитвата, търсенето на път към себе си и връщането към духовността.

Всичко това е дружно с красивите текстове и музика на български песни, които носят ентусиазъм за живот, обич и себепознание.

Нежната музика се извършва от виртуозният пианист Иво Дуков, а специфични посетители на събитието са Михаил и Кристина Белчеви.

Любимата артистична двойка на България ще показа за своя път един към различен и за това кои са песните, с които показват себе си.

Спектакълът " Чудесата в нас " включва и духовна практическа част, в която са съчетани дишане, йога и баланс на тялото. Тя ще се организира от едни от най-хубавите йога учители в България - Ирена Русева.

Самата Меги Димчева дефинира плана като едно събитие, в което всеки ще преживее катарзис в душата си. То ще предизвика участниците да се извърнат към себе си и да заобичат всяко прекарване в живота.

Но тук идва въпросът дали поставя завършек на кариерата си в малкия екран?!

Засега не приказва на тази тематика, защото чака да види по какъв начин ще се развие в новото занятие и тогава да реши дали да се откаже от " Търси се " и да остави колежката си Нели Хаджийска да се оправя сама с гостите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР