За Хофе това беше дебют в елиминационната фаза на евротурнирите

...
За Хофе това беше дебют в елиминационната фаза на евротурнирите
Коментари Харесай

Хофе можеше да разгроми Молде, а накрая едва не загуби

За Хофе това беше дебют в елиминационната фаза на евротурнирите и тимът имаше преимуществото да не гостува в, а да играе първия мач на " " във Виляреал. Молде пък имаше едно присъединяване на 1/16-финалите в Лига Европа през 2016 година, когато отпадна от Севиля.

Молде и Хофенхайм сътвориха трагичен театър в първи 1/16-финал в Лига Европа. Гостите от имаха превъзходство в огромна част от дуела и в един миг водеха с 3:1, само че вместо да решат всичко преди реванша, се отпуснаха и разрешиха на норвежците да изравнят.
вкара два гола за Хофе, само че в 63-ата минута пропусна дузпа. След това Молде притисна противника и небрежно стигна до равенството, а в края даже можеше да направи цялостен поврат.

Молде беше в група " В " и приключи на второ място след Арсенал. В последния си мач норвежкият отбор стигна до тъждество 2:2 като посетител на Рапид (Виена), което му обезпечи присъединяване в идващия кръг. Хофенхайм пък финишира като победител в група " L ", където имаше за противници Цървена звезда, Слован (Либерец) и.
Дабур откри резултата в нчалните минути с глава, засичайки центриране на. В средата на първото полувреме израелецът още веднъж беше прецизен, този път след асистенция на влезлия като запаса. В 41-ата минута Мартин Елингсен понижи, само че секунди преди почивката Дабур подаде на и той вкара трети гол за Хофенхайм.

В 63-ата минута Дабур пропусна от бялата точка, а малко преди този момент негов гол беше анулиран поради засада. В 70-ата минута Ейрик Уланд Андерсен понижи, а в 74-ата Давид Фофана донесе равенството на Молде.

Лига Европа, 1/16-финали:


МОЛДЕ - ХОФЕНХАЙМ 3:3
0:1 М. Дабур (10')
0:2 М. Дабур (28')
1:2 М. Елинген (41')
1:3 К. Баумгартнер (45')
2:3 А. Уланд-Андерсен (71')
3:3 Д. Фофана (75')

Лига Европа 1/16 кръг, четвъртък 18 февруари  Молде 3:3краен резулат  Хофенхайм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР