За Хавиер Бардем времето винаги е от значение. Актьорът, който играе

...
За Хавиер Бардем времето винаги е от значение.
Актьорът, който играе
Коментари Харесай

Хавиер Бардем за семейния живот с Пенелопе Крус

За Хавиер Бардем времето постоянно е от голяма важност.

Актьорът, който играе американо-кубинската телевизионна звезда Деси Арнас в новия филм Being the Ricardos, знае какво значи да бъдеш едната половина от известно дуо. И като татко на две деца, Бардем споделя за живота си с Пенелопе Крус и тайната им за поддържане на постоянен брак под светлината на прожекторите.
Според артиста, най-важното е да поставяш околните си хора преди всичко и да превръщаш техните стремежи в приоритет. „ Когато имаш семейство, би трябвало да се увериш, че имаш време за него. Това е най-важното нещо, което един фамилен човек може да направи “, безапелационен е Бардем.
Пенелопе и Хавиер са една от най-стабилните двойки в Холивуд. Двамата се женят през 2010 година и имат две деца – 10-годишния Лео и 8-годишната Луна. Освен вкъщи, Бардем и Крус постоянно си партнират и на огромния екран, като до момента са взели участие в общо пет кино лентата. Всичко стартира през 1992 година с Jamon, Jamon, през 2008-а се появява Vicky Cristina Barcelona, 5 години по-късно излиза The Counselor, а през 2017-а видяхме Loving Pablo. Последният им общ филм излиза през 2018 година и се споделя Everybody Knows.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР