За голяма радост на многобройните му почитателки, най-успешният руски RnB

...
За голяма радост на многобройните му почитателки, най-успешният руски RnB
Коментари Харесай

Тимати и приятелката му Настя разделени

За огромна наслада на многочислените му почитателки, най-успешният съветски RnB реализатор Тимати се е разделил с досегашната си другарка Анастасия Решетова. Според съветските медии тригодишният романс сред двамата е завършил.

Това значи, че по всяка възможност хитмейкърът ще дойде за концерта си у нас в Слънчев бряг на 28 юли, самичък, без половинка до себе си.

Повод за писанията в медиите за скорострелно разпадналата се връзка на рапъра и хубавицата, по-известна като съветската Ким Кардашиян, е фактът, че звездите взаимно са заличили всяка диря от връзките си в обществените мрежи и са изтрили общите си фотоси.

Засега обаче публично удостоверение за раздялата им липсва.

Тимати и красивата подгласничка на Мис Русия 2014 са видяни за последно дружно преди седмица. Тогава двойката посети в Москва грандиозно събитие на най-голямата музикална съветска телевизия.

От два дни обаче в общественото пространство настойчиво се приказва, че 22-годишната Настя освен е поставила сама завършек на връзката си с рапъра, само че към този момент е съумяла да го размени и с различен.

Концертът НА Тимати в Слънчев бряг е на 28 юли 2018 година на CACAO BEACH. Начало 21:00 часа. Билетите са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: 50 лв., а на място в деня на концерта: 70 лева
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР