За футбол не мога да говоря, защото нервите преобладаваха.“ Така треньорът

...
За футбол не мога да говоря, защото нервите преобладаваха.“
Така треньорът
Коментари Харесай

Петев: Всички видяха, че имаше дузпа и червен картон

„ За футбол не мога да приказвам, тъй като нервите доминираха. “

Така треньорът на Лудогорец Ивайло Петев стартира своя коментар след домакинското реми 2:2 в дербито против съперника за купата ЦСКА.

Наставникът на първенците, които резервираха задатъка си от 1 точка на върха в класирането пред „ алените “, осъди остро съдийството в Разград на Георги Кабаков като уточни неотсъдената в края дузпа против Игор Тиаго.

„ Две груби неточности дадоха преимущество на ЦСКА. Трябваше да реагираме.  Имахме още една и две обстановки и съумяхме да се опазим пред нашата врата. Нещото, от което мога да бъда неудовлетворен, са грубите неточности през първата част. За мен малко учудващо, въпреки всичко имаме много опитни футболисти в сърцето на защитата. Трябва да се поучим от нашите неточности, тъй като в дерби не можеш с лека ръка да получиш два гола. Може би резултатът е обективен ", уточни Петев.

" Нормално да има повече напрежение, само че не в отиграванията, това не са футболисти на 17 години. Трябва да бъдем постоянни във фаза отбрана. Върнахме се в мача, имахме обстановка, която много горчи на всички почитатели на футбола. Може би съм леко отчаян от тази обстановка. Милиони видяха, че това е дузпа и червен картон. Този, който не е свирил дузпата и хората, които са на ВАР, дано им тежи на тяхната съвест “, добави той.

„ Трябваше да търсим нова сила. Мисля, че футболистите, които влязоха като смени горе- долу бяхме постоянни. Имахме обстановки, в които можехме да действаме по-умно. Може би нервността на мача оказа въздействие. Мачът е минал. Трябва да проучваме къде сме сбъркали. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР