За финала на , от който изминаха вече почти седмици,

...
За финала на , от който изминаха вече почти седмици,
Коментари Харесай

Нова драма около скандалната целувка от финала на Световното

За финала на, от който изминаха към този момент съвсем седмици, продължава да се приказва. А най-обсъжданият миг от цялото състезание се оказа точно от последния мач сред Англия и Испания, след който шефът на испанската футболна федерация Луис Рубиалес си разреши да сграбчи и целуне по устата Дженифър Ермосо.
 Дженифър Ермосо - целувката ѝ с Луис Рубиалес и за какво всички приказват за футболистката след финала на международното състезание по футбол за дами
Целувката след финала на Световното, за която всички приказват

След финала на международното състезание по футбол за дами

Веднага по-късно съответно против Рубиалес, само че и против управлението на организацията, която ръководи, заваляха гневни реакции. Самият той побърза да се оправдае, че целувката е била по взаимно единодушие - изказване, което футболистката е безапелационна, че не е правилно.

Дори и след последвалите апели Луис Рубиалес да си подаде оставката, той продължи да повтаря, че няма желание да го прави. Последствията обаче бързо го застигнаха. Преди няколко дни ФИФА наложително го в профил от поста му за период от 90 дни, както и му забрани да контактува с Дженифър Ермосо или нейни близки.
 Снимка 632140

Скандалната целувка обаче към момента вълнува освен хората в спортните среди, само че и цяла Испания. Докато управляващите в страната обмислят дали да издигнат обвиняване за полова експанзия против Рубиалес, протестиращи скандират по улиците против насилието над дами.

Поддръжници на Рубиалес обаче има и един от тях е майка му Анхелес Бехар. В началото на седмицата тя се изолира в черква в родния си град Мотрил, Южна Испания и разгласи гладна стачка в символ на митинг против глобите и публичните рецензии към сина ѝ.
 Снимка 632144

За страдание се е стигнало до такава степен в сряда старата жена да бъде откарана в болница. Заради гладуването е изнемощяла и също така е получила нарушавания в сърдечния темп. Добрите вести са, че положението ѝ не се е влошило доста и през вчерашния ден е била изписана. Въпреки годините и здравословните си проблеми обаче майката на Луис Рубиалес не счита да се откаже от гладната си стачка.
 Луис Рубиалес и Дженифър Ермосо - какво се случи след целувка от финала на Световното състезание по футбол за дами
Какво се случи след скандалната целувка от финала на Световното

Това ли е MeToo моментът за женския футбол

Целта ѝ е да изрази недоволството си от " нечовешкото " и " кръвожадно " отношение към сина ѝ. Към нейната поддръжка се е включил и другар на Рубиалес, който разказва острите рецензии против него като " неправда ", написа CNN.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР