За европейските избори си поставяме задача да бъдем трета политическа

...
За европейските избори си поставяме задача да бъдем трета политическа
Коментари Харесай

ВМРО откри кампанията си за евроизборите

За европейските избори си слагаме задача да бъдем трета политическа мощ, да спечелим три мандата. Това сподели лидерът на листата на ВМРО-БНД Ангел Джамбазки при разкриване на акцията на партията за европейските избори, съобщи Агенция " Фокус ".
Припомняме, че съгласно последните към този момент прогнози на Европейския парламент, Вътрешна македонска революционна организация печели 1 място в идващия Европейски парламент. Сега зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и евродепутат Ангел Джамбазки сподели, че борбите на партията в идващия Европейски парламент (ЕП) ще са " против псевдолиберали, мултикултурни идеологии, против нашествието, против ислямизма, за отбрана на българския интерес ".
" В нашата листа има хора, които са потвърдили себе си в битката за отбрана на обществото, по този начин както ние го разбираме, и на семейство, по този начин както ние го разбираме. Семейство, формирано от мъж и жена и техните деца. Това и нищо друго ", уточни Джамбазки.
" Неслучайно започваме нашата акция с българското хоро. Ако има нещо, което ни прави разнообразни от останалите нации, било то европейски, или международни, това е хорото. На хорото се хващат за ръка непознати хора, играят в един темп, хорото е това, което ги събира и сплотява, което ни прави българи. Хорото, носията, шевицата са нашата национална памет. Нашата българска, вековна, хилядолетна българска памет. Това сме ние българите ", означи Джамбазки. „ Това си слагаме като задача на тези избори. Трета политическа мощ, три мандата. Продължаваме на тези борби. Бъдете здрави, горди, почтени и положителни българи. Бог след нас, ние след него. Да живее България “, добави още Ангел Джамбазки.
Зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация сподели и, че партията е избрала за старт на еврокампанията си Великден, тъй като в българската традиция на този ден през 1860 година е възобновена Българската екзархия.
Номер 6 в листата - известният режисьор Андрей Слабаков, съобщи, че желае да отиде в Екологичен потенциал, тъй като е належащо там да има повече жители. Той уточни като своя идея битката с неграмотността, тъй като тя ражда престъпността. Слабаков счита, че посредством битката с неграмотността престъпността в Европа може да бъде свалена със 70%.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР