За една нощ една от най-активните в социалните мрежи знаменитости

...
За една нощ една от най-активните в социалните мрежи знаменитости
Коментари Харесай

Къде си Дуа Липа - певицата изненадващо промени Instagram профила си

За една нощ една от най-активните в обществените мрежи звезди Дуа Липа изтри всичките си повече от 1500 фотоси и промени  профилната си фотография в Instagram, където отразяваше безкрайните си летни завършения и предизвикателния си дрешник. 

Нейните 88 милиона почитатели в обществената мрежа откриват знак в тези промени - чист лист, ново начало, нова епоха и нов албум.

Същата фотография е употребена и в X (бившия Twitter).  

 



От нейно интервю за T: The New York Times Style Magazine през лятото стана ясно, че албумът ще излезе през 2024 г.  

„ Албумът е друг – към момента е поп, само че е с друго звучене тон и има по-лирична тематика “, сподели тя и добави, че не желае да отчужди почитателите си. 

А предходната година пред Vouge, изпълнителката, която написа и текстове на песни, показа, че той ще звучи по-зряло от предходните два. Последният албум на Дупа Липа, Future Nostalgia, излезе през март 2020 година, в първите дни на коронавирусната пандемия, а дуетът й с дует с Елтън Джон, " Cold Heart ", се трансформира в най-стриймваната му ария.

Освен певица с шест награди Brit и три Grammy, тя се изявява като актриса, издател, подкастър. Тази година видяхме съдействието й с Донатела Версаче, актьорския й дебют в  " Барби "  на Грета Геруиг. 28-годишната Липа е на 21-ва позиция в листата на най-богатите хора под 35 години на Sunday Times със положение от 75 милиона паунда. 

През 2022 година тя започва и собствен личен седмичен бюлетин Service95, чиито първи брой беше пуснат на 3 февруари. Всеки бюлетин  бюлетин включва персонално писмо от нея и няколко текста от сътрудници - от рекомендации и препоръки за пътувания до политика и от безгрижни истории, до съществени репортажи. Идеята й е да разшири мирогледа на младите си фенове и да ги подтикне да се интересуват и от значимите тематики в света. Едно от заглавията в бюлетина да вземем за пример беше: " Как Западът разреши на Путин и неговите олигарси да заграбят милиарди “. Бюлетинът е съпроводен и от подкаст Dua Lipa: At Your Service.  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР