За една дълготрайна и успешна връзка са нужни много фактори.

...
За една дълготрайна и успешна връзка са нужни много фактори.
Коментари Харесай

Ето 5 черти на връзката, които карат мъжете да искат да се обвържат задълго

За една дълготрайна и сполучлива връзка са нужни доста фактори. Не всяка връзка има този коктейл от съставки, които я вършат с капацитет за триумф. Връзките, които имат бъдеще, нормално се свързват с обич, доверие, отдаденост, романтика, непоклатимост, доста смях. Това са и едни от най-важните неща в една връзка за множеството дами. Но тези „ съставки “ не са единствените, които са значими и от време на време не са задоволителни, с цел да прерасне една връзка в дълготраен ангажимент.
Мъжете и дамите търсят колкото идентични, толкоз и разнообразни неща във връзката. Докато за дамите стабилността, доверието, прелестно прекараното време дружно и сантименталните жестове са от огромно значение, за мъжете има други съставни елементи, които ги карат да се ангажират по-дългосрочно във връзката. Кои са те?

Приключения
Мъжете търсят завършения във връзките си. Ако авантюристичен настроеният мъж ви плаши, пробвайте се да се настроите положително към тази присъща мъжка линия. Много мъже обичат рискови спортове, пътувания, нанагорнище на планини, къмпингуване, каране на колело, лудо шофиране по надпревари за непрофесионалисти. Вариантите за завършения са доста. Ако мъжът види, че имате интерес към неговите занимания и подхождате с внимание към нещата, които го вълнуват, вероятността да изиска да има дълготрайна връзка с вас е по-голяма.

Свобода
Свободата е това, което всеки мъж цени. Едно от най-отблъскващите неща за множеството мъже, е ограничението на свободата. Те сами биха се заели дълготрайно с вас, в случай че не усещат тясна примка към врата си. Един мъж търси пространство в всекидневието и връзката си. Ако не ги получи, нормално е по-склонен да избяга.

Страст
Страстта е значима за връзката и мъжете я ценят доста. Когато виждат пристрастеност във всичко, което прави една жена, освен в съкровен смисъл, те са погълнати от ден на ден от нея. Ако тя прави всичко със пристрастеност и влага сърцето си, това е обещаващ сигнал, който притегля мъжете. Страст в работата, в свободното време, в заниманията, в връзките, в секса – всичко това работи магнетично.

Уважение
Един от значимите индикатори за множеството мъже е степента на почитание, която дамата до тях демонстрира. Неуважението и неглижирането на неговите качества и триумфи е нещото, което може да го отблъсне. И назад – когато дамата демонстрира почитание и удивление към мъжа до себе си, това го окрилява и го кара да желае да се обвърже с нея задълго.

Равенство
Провалът на доста връзки идва от неравенството в тях. Въпреки че от време на време в профил наподобява по този начин, като че ли мъжете желаят да преобладават безусловно, с цел да проявят мъжката си природа, това не е напълно по този начин. Силният мъж избира да има до себе си не по-малко мощна и независима жена, на която да се възхищава. Балансът и равенството в връзките могат да накарат един мъж да изиска да продължи да живее в тази естетика с дамата, която му ги обезпечава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР