За дванайсета поредна година ТЕЦ AES Гълъбово изненада първокласниците в

...
За дванайсета поредна година ТЕЦ AES Гълъбово изненада първокласниците в
Коментари Харесай

За поредна година ТЕЦ AES Гълъбово дари първокласниците в Гълъбово с раници и пособия за първия учебен ден

За дванайсета поредна година Топлоелектрическа централа AES Гълъбово изненада първокласниците в Община Гълъбово. По мотив първия образователен ден най-модерната въглищна централа в България подари училищен раници, цялостни с образователни принадлежности и пособия на първокласниците в общината. При съблюдаване на ограниченията против разпространяване на корона вирус 118 деца, които за първи път прекрачват прага на гълъбовските учебни заведения, бяха зарадвани с образователни комплекти, обезпечени от Топлоелектрическа централа AES Гълъбово.

„ Въпреки провокациите, които 2020 година ни сервира, животът продължава и ние съблюдаваме традицията, която имаме от 12 години насам да сме покрай първокласниците в Община Гълъбово. Първият образователен ден за всяко дете е изпълнен с неспокойствие от непознатото, само че и с доста усмивки. Това е началото на дългия път на съзряването и трупането на познание за всяко дете. Затова всички ние в AES България им желаем на добър час и доста триумфи отсега нататък “, сподели изпълнителният шеф на AES България Иван Цанков.



Осигуряването на всички нужни принадлежности за първокласниците е част от програмата за корпоративно-социална отговорност на AES България. За последните 11 години компанията е подкрепила разнообразни обществено значими планове за близо 15 млн. лв.. А образованието е измежду главните цели в програмата за корпоративна обществена отговорност на AES България, която цели да насърчава развиването на младежите в района, да подтиква любознателността и уменията им и да предизвиква тяхната убеденост и самочувствие.

За AES България

AES участва от 2001 година в България и е най-големият вложител в енергийния бранш за последните 30 години с инвестиции, надхвърлящи 3,2 милиарда лв.. AES България е притежател на най-новата и съвременна топлоелектрическа централа в Югоизточна Европа – Топлоелектрическа централа AES Гълъбово, на Съоръжението за депониране на боклуци от употребата на централата край село Обручище, както и е мажоритарен притежател на AES Гео Енерджи, която оперира най-големия в страната ветроенергиен парк – „ Свети Никола”, край Каварна.

За да научите повече, посетете www.aes.bg. Последвайте AES България във Фейсбук, LinkedIn, Instagram и YouTube.

За AES

Корпорацията AES (NYSE:AES) е международна енергийна компания, която е включена в листата Fortune 500. Ние осигуряваме налична и устойчива сила в 14 страни посредством разнороден портфейл от разпределителни компании, както и посредством топлоелектрически централи и планове за възобновими енергийни източници. Нашите чиновници са отдадени на концепцията да реализират високи оперативни резултати и да дават отговор на изменящите се потребности от сила в света. Приходите ни за 2019 година са 10 милиарда $, а ние притежаваме и управляваме общо 34 милиарда $ в общи активи.

За да научите повече, посетете www.aes.com. Последвайте AES в Twitter тук: @TheAESCorp.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР