За двадесет и втора поредна година Синдикатът на българските учители

...
За двадесет и втора поредна година Синдикатът на българските учители
Коментари Харесай

Синдикатът на българските учители за 22-а година организира Националния конкурс Учител на годината

За двадесет и втора поредна година Синдикатът на българските учители /СБУ/ при КНСБ провежда Националния конкурс "Учител на годината ". Това оповестиха от СБУ.

В заключителния стадий на тазгодишния конкурс, който ще се състои на 10 май от 11.00 ч. в "София хотел Балкан ", са номинирани над 100 учители и шефове, като всред тях ще бъдат излъчени спечелилите в 10 посоки. Те са предучилищно образование и подготовка, начално обучение, филантропично обучение, природоматематическо обучение, изкуства и спорт, професионално обучение, шефове и помощник-директори, възпитателна работа, извънкласни и извънучилищни действия, учебни психолози и педагогичен съветници, млади учители и учители наставници.

На форума ще бъдат връчени награди на удостоените със званието "Учител на годината " и на носителите на специфичната премия на ръководителя на СБУ Янка Такева.

Като посетители са поканени вицепрезидентът Илияна Йотова, министър-председателят Бойко Борисов, кметът на София Йорданка Фандъкова, министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, министри на образованието от 2001 до 2017 година, президентът на КНСБ Пламен Димитров, учени и обществени сътрудници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР