За добро настроение и повече усмивки и през тази седмица,

...
За добро настроение и повече усмивки и през тази седмица,
Коментари Харесай

Най-куриозното от изминалата седмица

За положително въодушевление и повече усмивки и през тази седмица, публицистичният екип на Actualno.com избра за Вас най-любопитните вести и видеа от последите пет дни.
Насладете се на тях и се заредете с позитивни страсти за идния уикенд!
Уникален светофар изуми софиянци (ВИДЕО)

Уникалното при него е, че зеленият сигнал за пешеходци трае тъкмо една секунда! Не знаем дали има естествен човек, който може да пресече цялостен бул. за такова време, да не приказваме за пенсионери и по-бавно преносими хора.
Кучето на Макрон се облекчи пред трима членове на кабинета (ВИДЕО)

Домашният любим на френския президент - кучето Немо, най-невъзмутимо се изпишка по време на служебно съвещание Елисейския замък. Дали по този начин сподели отношението си към политиката?
Изумителен гол след прибързана вратарска наслада (ВИДЕО)

Видео на вратар и неговата прибързана наслада след несполучлива дузпа обиколи обществените мрежи. Радостта се трансформира в горчилка, както дузпата от несполучлива стана сполучлива.
Юнкер опитва да лепне звучна целувка на Курц - ето какво последва (ВИДЕО)

В много конфузна обстановка изпадна ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер при формалната си среща със спечелилия парламентарните избори в Австрия към момента настоящ външен министър на страната Себастиан Курц.
СМЯХ: Автобус с дограма обикаля София (СНИМКА)

Любопитен рейс забавлява жителите на софийския квартал " Обеля " в последните дни. Вместо обичайните за транспортното средство порти, на този рейс е инсталирана дограма.
Да те " нападне " акула (ВИДЕО)

Посетител на Международния шпионски музей във Вашингтон претърпя същински потрес откакто одобри за същинско извънредно реалистично изображение на видео екран. Мъжът почуква на екрана, на който се появява акула. След малко морският див звяр се появява още веднъж, само че с резултат за счупено стъкло.
Знаете ли за какво знакът за $ е Щатски долар?

Знаете ли за какво знакът за $ е пресечено с линия латинско S - Щатски долар? За останалите валути се употребява писмен знак от названието им, само че в $ няма S. И на всички места е с една пресечена линия, а в миналото беше с две черти.
И тъй като има и положително на този свят, избрахме за вас и две видеа, които демонстрират, че добротата се крие във всички същества, без значение дали са хора или животни!
Трогателно: Котка осинови и избави бебета таралежчета (ВИДЕО)

Героят на една трогателна история за майчината безрезервност е котката на име Муса. Животинката е жител на зоопарк. Когато при случай майката на 8 таралежчета починала, дребните ѝ били занесени в зоопарка в опит да им се обезпечи живот. Обикновено животинчета на тази възраст нямат никакъв късмет да оцелеят. Все още непрогледнали и без опция да се хранят независимо, те имат потребност от майка и животът им без нея е на процедура неосъществим.
Мъж избави от сигурна гибел игуана посред океана (ВИДЕО)

Невероятната история на игуана-плувец е била снимана и качена в канала за видео шерване YouTube тези дни. Мъж инцидентно се оказал на точното място и точния миг, с цел да избави бедстващ гущер, който бил на края на силите си. Той снимал всичко с камерата си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР