За добро или зло, правителство ще има. Не искам да

...
За добро или зло, правителство ще има. Не искам да
Коментари Харесай

Илияна Йотова: За добро или зло, правителство ще има

„ За положително или зло, държавно управление ще има. Не желая да давам препоръки. Но е добре, когато си депутат и парламентарист, да познаваш добре Конституцията и законите. Ние спазихме текстовете и духа на българската конституция. Президентът подписа и изпрати указа в Народното събрание по този начин, както повелява главният закон на страната ”. Това сподели вицепрезидентът Илияна Йотова.

”Продължавам да бъда оптимист, че ще има държавно управление. Не споделям дали то ще бъде за положително или зло, само че държавно управление ще има ”, безапелационна е тя.

„ ПП-ДБ ясно демонстрираха, че желаят избори. Организираната акция по подаване на заявления със заявление за противоречие за присъединяване в кабинет с министър-председател Мария Габриел от министри на ПП-ДБ аз я дефинирам единствено по един метод – бойкот. Това е явно отвращение за сформиране на кабинет със министър-председател Мария Габриел и кабинет с мандата на ГЕРБ. ПП-ДБ ясно демонстрираха, че желаят избори. “ Това съобщи зам. ръководител на ГЕРБ-СДС Теменужка Петрова, напомня SafeNews.

„ Всички министри са осведомени за това какво следва оттук насетне и знае, че ще има такава ротация. Дал е своето единодушие, че ще бъде министър “, сподели Петкова.

Тя акцентира, че методът, по който министър председателят Николай Денков подаде оставка на 5 март без знанието на Мария Габриел и в нейно неявяване, също е индикативен.

„ Това беше нечестен метод от тяхна страна. “

Източник: NOVA

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория България.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР