За днес е насрочена аутопсията на двете тела при стрелба

...
За днес е насрочена аутопсията на двете тела при стрелба
Коментари Харесай

Днес ще направят аутопсия на българката, която бе застреляна от наш сънародник в немски супермаркет

За през днешния ден е планувана аутопсията на двете тела при пукотевица в немски супермаркет. Припомняме, че наш съотечественик простреля някогашната си другарка, а по-късно се самуиби пред очите на клиентите в магазин на Aldi в Германия. Престъплението е осъществено в понеделник по здрач в град Мьорфелден-Валдорф, ситуиран южно от Франкфурт, предават немските медии.

Говорителят на прокуратурата в Дармщат - Роберт Хартман - съобщи, че 48-годишният причинител е влезнал в супермаркета в квартал Валдорф в понеделник към 19:15 часа локално време. Там той разговарял с 38-годишната служителка, която зареждала стелажите, след което я е прострелял с револвер, за който, съгласно прокурора, той не е имал позволение.

Колко изстрела са били създадени, може да се откри едвам по време на аутопсията на тялото, планувана за през днешния ден, като се приказва, че на мястото на стрелбата са били открити 4 гилзи.

Не се оповестява за ранени клиенти на магазина по време на стрелбата, написа frognews.bg.

Прокурорът счита, че вероятният претекст за закононарушението е несполучлива връзка. Убитата е имала връзка с причинителя от към година и половина, като двамата български жители са живеели дружно. Те се разделили преди шест месеца и мъжът се преместил в Бад Вурцах.

Техен другар е показал, че мъжът е живеел на хотел в Мьорфелден-Валдорф и е заплашвал някогашната си половинка, тъй като не можел да преглътне тяхната разлъка. 38-годишната жертва се е страхувала от него.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР