За Дженифър Лопес времето, изглежда, доста относително понятие. За нея

...
За Дженифър Лопес времето, изглежда, доста относително понятие. За нея
Коментари Харесай

Как поддържа форма Джей Ло

За Дженифър Лопес времето, наподобява, много релативно разбиране. За нея то като че ли е на пауза. Нито годината, нито трендовете имат значение, тя не стопира да е настояща, да работи по идващ план и да е абонирана за топ новините. 23 години след излизането на първия й албум On the 6 през 1999 година, звездната й популярност освен за момент не е затихвала, само че и се радва на почитатели от всяко последващо потомство. 53-годишната през днешния ден Дженифър към момента е на върха, прави музика, снима се във филми, пее на най-престижните събития и… наподобява необикновено! Длъжни сте да й го признаете, без значение дали харесвате нея или творчеството й.„ Как го правиш, Джей Ло?! Годините за теб не съществуват! “, пишат милионите й почитатели в обществените мрежи след всяка качена от нея фотография. Страхът от близки фрагменти не й е прочут, а стегнатото й тяло стимулира редица от много по-младите й последователки и освен тях. Разбира се, че Дженифър видя в това златна опция - да показа част от разкрасяващата си грижа, създавайки собствен козметичен бранд. JLO Beauty се трансформира в една от най-горещите тематики в обществените мрежи, откогато бе стартиран на 1 януари 2021 година  „ Искате да знаете по какъв начин кожата ми наподобява толкоз добре, по какъв начин я подкрепям. Ето по какъв начин! “, сподели Лопес в Zoom диалог с редактори от международни медии. На живо пред тях тя смъкна целия си грим, употребявайки артикул от своята серия, след което нанесе нощен крем, също част от JLO Beauty. Така затвори устата на тези, които смятаха, че с грима ще си отиде и „ младостта “ й. Съмненията бяха основателни, познавайки безпощадната машина на обществените медии за деформиране на облика.По думите на самата Дженифър в продуктите от своята серия тя желае да внедри всички скъпи препоръки и съставки, с които поддържа младото си лъчение. JLO Beauty включва осем продукта – серум, маска, хидратиращ крем със слънцезащитен фактор, надълбоко хидратиращ крем (предназначен най-много за вечерна грижа), измиващ гел, околоочен крем, така наречен „ бустър “, който се употребява като хайлайтър за блестяща кожа, и хранителни добавки. Тайната съставна част във всеки един от тях е една – маслиново масло (зехтин): „ Майка ми споделяше, че маслиновото масло е лекът за безусловно всичко! “, споделя Дженифър. През годините тя се е научила да се възползва от позитивите му, по тази причина маслиновото масло екстра върджин е главно във формулата на продуктите от серията. То е допълнено от успокоителен кожата сквалан и дестилат от маслинови листа.

Не закъсняха и предстоящите рецензии към певицата, че младостта й сигурно не се дължи просто на натурални масла. Приписват й приложимост на ботокс, че се подлага на лазерен лифтинг и купища други подмладяващи процедури. Тя изрично отхвърли: „ Не съм срещу ботокса, просто не е за мен. Все още не съм прибягвала до иглите “. Междувременно, до момента в който промотира серията си, а и в предходни свои изявленията, показа наложителните си бюти правила, с цел да наподобява напълно от глава до пети. Ето кои са те и по какъв начин да ги спазвате, без значение дали ще си поръчате крем от JLO Beauty.

Слънцезащитният фактор е наложителен и точка Питайте който и да било кожен лекар и той ще ви каже, че една от главните аргументи за стареенето на кожата е ултравиолетът в слънчевите лъчи. Но потреблението на слънцезащитен фактор може да забави стареенето с десетилетия и това не е ново изобретение. „ Още при започване на 20-те си започнах да употребявам слънцезащитен крем. Моят кожен лекар ми даде този съвет и от този момент не съм пропуснала нито ден. Покажа ли носа си на открито, нося най-малко SPF 30 “, споделя Дженифър. Да, даже в заоблачен ден. Да, даже през зимата. Хидратацията е втората наложителна стъпка за млада кожа - заран, вечер и въобще след всяко измиване на лицето, вследствие на което чувствате обтягане на кожата. Дженифър се кълне и в изгодите на овлажняващите и регенериращи маски, за които съгласно нея би трябвало да намираме време най-малко един път в седмицата.

Красотата идва от вътрешната страна …буквално! Или най-малко при Джей Ло. Този израз е факсимиле, само че за певицата е метод на живот. Тя твърдо има вяра в питателните добавки и счита, че хубавите козметични артикули са чудесни, само че няма да свършат цялата работа, без да получат помощ от организма. През годините Дженифър пие доста антиоксиданти и витамини, помагащи за производството на колаген. Неслучайно капсулите от JLO Beauty се назовават „ Inner Love “ (любов отвътре). Приемат се един път на ден и съдържат манган, дестилат от маслина, антиоксиданти, минерали и витамини, облагодетелстващи кожата (А, С, Е).

Хранителен режим „ Това, което ядеш и пиеш, се отразява освен на тялото ти, само че и на кожата ти! “, сподели наскоро Дженифър пред списание Hello. Един от треньорите й, Дод Ромеро, твърди, че Лопес пие литри вода всеки ден: „ Условието е да приема най-малко по 7 огромни чаши на ден. Това е минимумът “, споделя Ромеро. Богатото й на протеини меню включва наложително и органично чисти артикули: „ Основните й източници на протеин са яйчените белтъци, пуешкото и говеждото месо, а за омега-3 тя наложително яде и сьомга. Една шепа ядки са наложителни всеки ден, с цел да получи нужната си доза от потребни мазнини “, прибавя Ромеро. Блюдата на Дженифър са цялостни и със зеленчуци: броколи, кейл, спанак и други зеленолистни. Певицата е толкоз дисциплинирана, че заобикаля даже тези зеленчуци и артикули, които съдържат допълнително естествена захар, като морковите и царевицата. „ Помнете, че не всички въглехидрати са неприятни! “, твърди треньорът на певицата, който наложително я кара да си хапва кафяв ориз, сладки картофи, киноа и овесени ядки – всички те са с невисок гликемичен показател, а това е добре както за фигурата, по този начин и за кожата. Излишно е да споделяме, че кофеинът, цигарите и алкохолът са изцяло изключени от метода на живот на Дженифър. Тя не е пила кофеинова напитка от години. Понякога Джей Ло се подлага и на пречистващи режими, като да вземем за пример 10 дни без никакви въглехидрати. С тях „ рестартира “ организма си.  Тренировки Танците са голяма част от живота на Дженифър Лопес. Тя обожава да танцува от дете, а през днешния ден тази рутина е част от специалността й. „ Танците по турнетата й са толкоз интензивна кардио подготовка, че Дженифър може да засрами доста професионални зумба танцьори “, споделя Дод Ромеро. По думите му Джей Ло тренира по пет пъти в седмицата най-малко за един час, като всеки ден се концентрира върху разнообразни елементи на тялото. Коремни преси, скачане на въже, повдигане на тежести, лицеви опори, клекове – тренировките на Лопес включват разнородни извършения, които треньорите й редуват и сменят непрекъснато, с цел да може да „ стресират “ мускулите и да има оптимален резултат.

Любов към себе си Вярвате или не, това е част от бюти ритуалите на Дженифър Лопес. Ежедневно тя тренира освен физически, само че и душевен, усамотявайки се с думите: „ Аз съм млада на всяка възраст. Живея хубав живот, изпълнен с завършения. Имам прелестни деца и всички ние сме в съвършено здраве. “ „ Повтарям си тези неща всеки ден - споделя Джей Ло. - Когато провеждаш сходни диалози със себе си, главата ти в действителност основава един хубав човек вътре в теб, а хубостта му няма по какъв начин да не си проличи и извън. Ако си добър, хубав човек от вътрешната страна, няма метод лицето ти да не го издава. Превръщаш се в това, което мислиш и правиш. “ Трудно е да не й повярваме.
Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР