За деветнадесета поредна година Мото-Пфое партнира на наградите ИКАР и Съюза на

...
За деветнадесета поредна година
Мото-Пфое партнира на наградите ИКАР и
Съюза на
Коментари Харесай

ИКАР 2019 за цялостен принос към театралното изкуство за Стефан Цанев с подкрепата на МОТО-ПФОЕ

За деветнадесета поредна година Мото-Пфое партнира на премиите ИКАР и Съюза на артистите в България. По традиция, формалният дилър в България на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover обезпечава наградата за цялостен принос към българския спектакъл. Изключителният стихотворец, драматург и писател Стефан Цанев получи стауетката от Масухиро Ояма. Управителят на Мото-Пфое се обърна към него и към публиката в залата с думите: „ Много съм впечатлен от нашето трайно, 19-годишно партньорство със Съюза на артистите в България и благодаря за тази чест. Господин Цанев, моля, приемете моето и на сътрудниците ми в Мото-Пфое почитание за Вашия гений и високата оценка на публиката в България! ”.

За деветнадесети следващ път Мото-Пфое осигури и колите, които съпроводиха номинираните до церемонията. На интернационалния ден на театъра, 27 март, напълно новият Ford Focus дебютира пред множеството, което очакваше родния сценичен хайлайф при Народния спектакъл „ Иван Вазов “ и червения килим на ИКАР-ите. Доайенът в SUV-семейството на Ford – Kuga, също се включи в почетния конвой на най-хубавите.

С надградено вътрешно пространство и качество на материалите и направата, изцяло новият Focus има най-богатата гама от технологии в помощ на лидера за безпрепятствено справяне с трафика, предлагани до момента от Ford, като Адаптивен круиз надзор с функционалността Stop & Go, Разпознаване на пътните знаци и Система за придържане на автомобила в средата на пътната лента. Това е и първият Ford в Европа с хедъп диспей. Наред с това, автомобилът впечатлява с изкусителен дизайн, усъвършенствана система за свързаност SYNC3, високи равнища на безопасност и обичайното за всеки Ford удоволствие от ръководството.

До момента носители на премията ИКАР за цялостен принос, обезпечен от Мото-Пфое, са били известни артисти и театрали, като Георги Калоянчев, Стоянка Мутафова, Коста Цонев, Цветана Манева, проф. Стефан Данаилов, Наум Шопов, Леон Даниел, Крикор Азарян, Юлия Огнянова, проф. Румен Цонев, Тодор Колев, проф. Красимир Спасов, семейството актьори Виолета Бахчеванова и Васил Стойчев, Стефан Мавродиев, Никола Анастасов, Илка Зефирова, Руси Чанев и Васил Михайлов.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР