За десети път бургазлии и гостите на града посрещнаха първите

...
За десети път бургазлии и гостите на града посрещнаха първите
Коментари Харесай

Хиляди хора посрещнаха заедно първите лъчи на юли в Бургас - slava.bg

За десети път бургазлии и гостите на града посрещнаха първите лъчи на слънцето през юли. Стотици бяха тези, които съблюдаваха традицията и прекараха цялата нощ на централния плаж към лагерните огньове в очакване на зората. 6 банди се грижиха за положителното им въодушевление в часовете преди изгрева на слънцето, съобщи БНР.

Под звуците на шлагера на Uriah Heep хора от цялата страна се стекоха на бургаския плаж, с цел да преживеят дружно страстта от посрещането на първото слънце на юли.

"Това е прекрасен метод човек да се върне обратно и да си спомни за едни хубави времена, когато музиката и другарството бяха нещо доста значимо. Бургас, морето, плажа, положителната организация доста оказва помощ това да се сбъдне ". "Носи доста прелестно чувство за лято, за независимост, за ужасно въодушевление. Ние сме посетители на Бургас и сме впечатлени от организацията, която е направена. Тук е доста хубаво ", споделиха част от събралите се на плажа.

Почти през цялата нощ от сцената можеха да се чуят осъществяванията на бандите, които се включват в отбелязването на Джулай морнинг. Хедлайнери бяха група „ Остава “, които се качват за първи път на бургаската сцена за първи юли.

Както всякога, Община Бургас обезпечи събитието със спасители, здравно лице, защита. Осигури и дървен материал, който е толкоз значим за сплотяващите лагерни огньове, които сплотиха събралите се на плажа.

Не бяха малко и смелчаците, които се престрашиха и в първите часове на първи юли влязоха в морето и точно от там дочакаха изгрева....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР