За да започнеш нещо ново, винаги трябва да се отървеш

...
За да започнеш нещо ново, винаги трябва да се отървеш
Коментари Харесай

Поклон, академик Денков, разритайте милиционерската кочина на Чорапа!

За да започнеш нещо ново, постоянно би трябвало да се отървеш от нещо остаряло. Ето, вижте Григор Димитров – разкара курвето Мадалина и пердаши наред – кеф ти Медведев, кеф ти Хуркач. Благо Георгиев наби шута на Златка и завоюва „ Сървайвър “. Днес акад. Николай Денков реши да в профил белоглавата, милиционерска... дама Пламен Тончев от ДАНС – ха на бас, че националната ни сигурност и взаимоотношението сред инстутуциите ще вдигнат три равнища единствено с това деяние.

Да, стартът е добър, само че предлагам вместо да си подмятат въпросната зеленочорапна марионетка към Партийния дом, въпросът да бъде решен фрапантно - недоносчето ДАНС да бъде закрито. Уж европейската организация, правоприемник на Второ основно ръководство на Държавна сигурност, няма смисъл да бъде изтупвана като брашнян чувал от този и оня сътрудник на непознато въздействие. Юрган с бълхи се пали, до момента в който от него нищо не остане и се купува нов.

За какво ни служат скъпоплатените специфични ченгета, с изключение на да пишат доноси като жалката инсценировка в навечерието на първия тур на изборите? За подслушвания и приключване на персонални данни, за основаване на персонални връзки с проведената престъпност, за приключване на данни към съветските служби и цялостна дестабилизация на страната. Къде беше тоя хитрец Пеньо ли е, Деньо ли, не му знам аграрното заглавие, когато зърнарската тайфа рекетьори се опита да превземе София? Когато гръмнаха Трактора? Когато Путлер атакува Украйна?

Няма ги никакви пазачите на общата ни сигурност, само че щом би трябвало да се организира интензивно мероприятие, да се извади кален момпромат, да се пусне анонимка до определени, вербувани журналистчета – тогава са във вихъра си. Проститутки с пагони, шафрантии с пищови, евтини плерймейтки със служебни карти.

Още от порочното си зачатие през 2008-а в борбата сред Сергей Дмитриевич и Румбата Петков ДАНС сподели, че единствената й задача е да извършва политически поръчки. Вече второ десетилетия организацията работи като пропагандна машина и обслужва партийни и финансови ползи, нейни сътрудници обикалят утринните блокове, пишат в ченгеджийски уеб сайтове, а някои даже поучават парламентарни комисии.

Огромният % от състава на така наречен организация са или някогашни чиновници на Държавна сигурност, или изпечени гангстери, или шурибаджанашки, партийни назначения. Вместо да обслужват ползите и сигурността на страната, водещите оперативни служащи снимат с телефончета и шият компромати. Тончев е положително начало, хайде всички след него.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР