За да забавите процеса на стареене, трябва да полагате ежедневни

...
За да забавите процеса на стареене, трябва да полагате ежедневни
Коментари Харесай

Картофено пюре и алое вера опъват бръчките около очите

За да забавите процеса на стареене, би трябвало да полагате ежедневни грижи

Домашни маски опъват бръчките около очите

Винаги използвайте профилирани артикули за околоочния силует, не мажете с нормалния си крем за лице. Ако имате опция, купете тубичка с ролка на отвора. Тя разрешава да нанасяте крема по най-правилния метод, прави и лек щадящ масаж. Добре е в състава да има кофеин и суроватка.

Маска за лице не нанасяйте към очите

Няма значение дали тя е промишлена, или приготвена от натурални съставки вкъщи.

Ако отглеждате алое вкъщи, ще ви свърши чудесна работа. Откъснете лист, измийте го с антибактериален препарат и изцедете сок. Нанесете го с потупващи придвижвания под очите. Не слагайте на горния клепач. Изчакайте да попие изцяло и намажете крем. Ако нямате растение, може да си купите от аптеката гел от алое. Но прочетете деликатно етикета, би трябвало да е естествен и без парабени.

Градинският чай също е подобаващ за тази част от лицето

Запарете с вряща вода за 25-30 минути и нанесете отварата деликатно в региона към очите. Направете това, когато чая е добре изстинал. За още по-голям резултат използвайте авансово охладени тампони, които сте напоили с култивиран чай и сте охладили в камерата на хладилника.

Смелете в олендер 1 ч.л. ядки и смесете с 1 ч.л. мед. Разредете до гъста каша с малко дестилирана вода. Загрейте на водна баня и нанесете към очите. Дръжте маската 15-20 минути и измийте с топла вода.

Картофите са чудесно средство против мимически бръчки. Сварете ги и настържете. Докато пюрето е още топло, сложете малко сметана. Нанесете за половин час. Когато нямате задоволително време, може да сложите и резенче недопечен картоф на очите за 5-10 минути.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР