За да се предотврати натрупването на мастни депозити в клетките,

...
За да се предотврати натрупването на мастни депозити в клетките,
Коментари Харесай

Пийте чаша топла вода сутрин срещу висок холестерол

За да се предотврати натрупването на мастни депозити в клетките, би трябвало да пиете доста вода

Холестеролът се среща в съвсем всички живи организми. Това вещество взе участие в структурата на клетъчните мембрани и извършва доста функционалности в тялото. Обикновено се счита, че то носи единствено щета, тъй като може да се трансформира в подбудител на артеросклероза и сърдечносъдови болести.

Това мнение е неправилно, тъй като веществото взе участие в регулирането на работата на целия организъм, без него не може да се реализира нито един развой, в това число и растежа на мускулите.

Високото равнище на веществото алармира, че тялото е предпазено от дехидрация. В естествени количества веществото не разрешава прекосяването на вода през клетъчните мембрани. С други думи, пропускливостта на кръвта е няколко пъти по-лоша, написа.

Липопротеините за клетките са належащо вещество, а остатъкът приказва за липса на вода. Без вода построяването на кафези би било невероятно, точно тя придава форма на вискозни пластове и свързва детайлите на въглеводорода. Ако в тялото няма задоволително вода, обезводнената мембрана губи такава опция.

В всекидневието даже отводът на чаша вода преди хранене ще повлияе на положението на клетките в тялото.

Течността е нужна за разграждането на протеините в аминокиселини, а в червата е нужна за култивиране на храната. Без вода черният дроб не може да създава нужните съставни елементи, а също да ги в профил от тялото. При незадоволително количество течности холестеролът оказва помощ да се предотврати дехидратацията на клетките посредством задръстване на мембраните.

Ако дехидратацията стане хронична, черният дроб ще развие липопротеини с висока степен на отбрана на клетките. Те вършат стените непроницаеми, като при естествени условия свободно тече течност.

За да се предотврати натрупването на мастни депозити в клетките, би трябвало да пиете доста вода. Може де пиете и минерална вода при висок холестерол, само че единствено след консултация с доктор. Минералите би трябвало да се избират единствено от експерт.

Тридесет минути преди хранене би трябвало да приемете чаша вода! Тя ще ви обезпечи цялостно храносмилане и ще насити клетките с течност, преди да се сблъскат с кръвта. Редовният банкет на вода ще разреши:

- Да се отървете от непотребния холестерол;

- Да коригирате храносмилателния процес;

- Да се отървете от наднорменото тегло;

- Да хидратирате кожата си;

- Да възстановявате положението на кръвоносните съдове и сърцето;

- Да пречистите организма си;

Изхождайки от обстоятелството, че водата е от първа нужда, доста хора питат: Колко вода да се пие при висок холестерол? Няма явен отговор, тъй като нормата за всеки организъм е друга.

Препоръчително е да пиете до 2 литра вода дневно. Особено належащо е, да приемате чаша вода преди всяко хранене, както и заран на празен корем. Необходимо е да пиете вода при стайна температура, тъй като в ледена или прекомерно гореща форма вода единствено ще аргументи щета.

Приемът заран на чаша вода ще ви помогне да се разсъните, да живне организмът и да започва работата на стомашно-чревния тракт. Без вода животът би бил неосъществим!
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР