За да се отървем от влиянието на Русия има няколко

...
За да се отървем от влиянието на Русия има няколко
Коментари Харесай

Костов със схема как да се отървем от руската зависимост

За да се отървем от въздействието на Русия има няколко стъпки. На първо място би трябвало да се погрижим за своята сигурност, т.е. би трябвало да забележим какви хора има в службите и те да не обслужват Русия, с цел да не дават подправена информация. На второ място е енергийната ни самостоятелност. Това разяснява в ефира на бТВ някогашният министър председател Иван Костов.

Според него е допустима нулева енергийна взаимозависимост. Това може да стане по три метода - " Лукойл " да преработва непознат нефт, което и в този момент го вършат. Газта - би трябвало да се намерят заместители. Отдавна сме пресметнали, че втечненият газ през океана няма да увеличи цената повече, в сравнение с цената, на която продава " Газпром ", разгласи Командира. " Другото е да се вземат всички ограничения да се разгласи наказания против дефинира лица и компании, които могат да навредят на сигурността на страната ", разяснява той.

" Виваком " е съветска. Тя е правоприемник на активите на БТК, а там е цялата система за аналогова връзка на българските служби и на българската войска, която не е цифрова и не може да бъде атакувана от хакери, уточни Иван Костов. И добави, че там би трябвало да се прояви контрол.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР