За да се обърне войната, Украйна се нуждае преди всичко

...
За да се обърне войната, Украйна се нуждае преди всичко
Коментари Харесай

Проф. Тагарев: Украйна се нуждае от танкове и бронирани машини, за да обърне войната

" За да се обърне войната, Украйна се нуждае на първо място от танкове и бронирани машини. Такива подходи към този момент бяха обещани в доста огромни количества ". Това сподели проф. Тодор Тагарев, някогашен министър на защитата, в предаването " Това е България “ на радио " Фокус “ по отношение на възможностите на Украйна да победи спора без изтребители. " Желателно е да се обезпечи въздушно прикритие на групировката, което ще реализира пробива и да се реализира непосредствена поддръжка на войските на фронта посредством влияние по сухопътните войски на Русия ", сподели той.

По негови думи това може да се случи посредством система за противовъздушна отбрана, която също е обещана на Украйна, и с далекобойна артилерия. 

" Авиация е желателно да има и се надявам, че някой ден ще има предоставена авиация, само че подготовката на тези качества изисква повече време и наподобява по тази причина не се приказва по този въпрос ", изясни проф. Тагарев.

Той изрази мнение, че и все още украинската авиация работи, само че е желателно да имат спомагателна авиация и съгласно него надали това ще бъде интерпретирано като интервенция на запада.

" Ескалацията от страна на Русия към този момент е в ход. Има още потенциал да се увеличи, само че изпращайки ниско подготвени хора с доста ниско морално положение, без военен дух и остаряло въоръжение, Русия ще търпи огромни загуби. Тя разчита на масата, с цел да реализира нещо ", обясни професорът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР