За да приготвите чудодейно средство, което може напълно да премахне

...
За да приготвите чудодейно средство, което може напълно да премахне
Коментари Харесай

Чудодейно средство за всички болести и без странични ефекти

За да приготвите чудодейно средство, което може изцяло да отстрани всички неразположения, са ви нужни единствено 3 съставки: чесън, мед и ябълков оцет! Комбинацията от тези артикули е същинско оръжие против голям брой болести.

Инструментът ефективно работи против астма, артрит, високо кръвно налягане, неплодородие, импотентност и даже туморни болести.

Ефектът от тази чеснова смес се дължи на обстоятелството, че тя бързо и осезаемо покачва имунитета и намалява равнището на „ неприятния “ холестерол.

Това лекарство е тествано върху доста пациенти с тежки диагнози и след единствено 2 седмици употреба състоянието им се усъвършенства доста. Това средство няма странични резултати, така че всеки може да го приема.

Дори върху здравите хора тинктурата работи отлично! Ежедневният банкет на инфузията от чесън ще усили защитните запаси на организма и ще защищити тялото ви от много сезонни вируси и инфекции.

Съставки:

1 чаша ябълков оцет;1 чаша мед;10 скилидки чесън.

Получаване:

Обелете чесъна.Поставете целите скилидки чесън в стъклен буркан и налейте ябълков оцет и мед.Затворете буркана компактно.Сместа трябва да престои в продължение на 10 дни.

Готовата инфузия трябва да се съхранява в хладилника.

Как да приемате:

Приемайте лекарството всекидневно по 2 супени лъжици преди хранене. Инструментът може да се консумира с вода или чай. Основното нещо след банкет е да не ядете нищо 15 минути.

Резултатът след прилагането на този инструмент ще бъде видим след 5 дни. Усещането ви за умора и главоболието ще изчезнат, храносмилането и мускулният тонус ще се подобрят.

Това лекарство е полезно за всички, които имат анемия, бодърствуване, астения. В началните стадии на рак този инструмент подтиква естествените защитни механизми на организма и насърчава възстановяването!

Вижте още: Сутрешното кафе топи непотребните килограми. Ето по какъв начин

Използвайте настойката от чесън и през студения сезон и ще се предпазите от всички инфекции и вируси!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР