За да постигнете страхотен акустичен комфорт, ние предлагаме абсолютната новост

...
За да постигнете страхотен акустичен комфорт, ние предлагаме абсолютната новост
Коментари Харесай

Акустичен панел URSA – подарете си звуков комфорт   

 Акустичен панел URSA – подарете си звуков комфорт   

 Акустичен панел URSA – подарете си звуков комфорт   

За да постигнете страховит акустичен комфорт, ние предлагаме безспорната оригиналност на пазара – акустичните панели URSA Тяхната успеваемост непосредствено отстранява ехото в интериорни пространства и лимитира нездравословното въздействие на фоновия звук.

Акустични панели URSA – изолираност за по-добро бъдеще

Мотото зад акустичните панели URSA има три измерения. Първото и най-важното е функционалността на панелите и тяхната употреба за обезпечаване на звуков комфорт. Второто е бързо и на ниска цена решение с незабавен резултат за интериора и с дълготраен резултат за ограничение на нездравословното влияние върху здравето на хората. Третото е прелестният образен резултат за актуалното интериорно пространство.

Тези три измерения са реализират с усъвършенстваното потребление на обичайна ръчна направа и актуалните технологии, тъй че да се получи краен артикул с отлични и отличителни характерности. Акустичните панели URSA се създават ръчно в Словения, а персонализацията като визия се прави по поръчка на клиента.

Панелите са четирислойни, като в основата стои минералната вата, която е най-хубавото решение за премахване на ехото в даден интериор. Редом с това, панелите са основани съгласно всички условия за сигурност и по всички стандарти за произвеждане в Европейски Съюз. Приложено можете да се запознаете с техническите им данни.

 Акустичен панел URSA – подарете си звуков комфорт   

 Акустичен панел URSA – подарете си звуков комфорт   

Защо звуковият комфорт е значим?

Постоянното излагане на звук основава редица проблеми. Многобройни проучвания са потвърдили, че шумово замърсяване предизвиква: Патологични признаци и болести (умора, нервност, липса на централизация, загуба на слуха…) Невъзможност за креативен труд и продуктивност Пълно нарушаване в концентрацията При търговски обекти проблеми във връзка с имиджа (особено за ресторанти). Стряскащо е, че 80% от клиентите в ресторант не се връщат повторно в случай че са били изложени на звуково замърсяване до момента в който са се хранили.

Много откриватели и организации са определили количествено тези проблеми. Днес един на всеки четирима души изпитва някакъв проблем със слуха, а не са малко хората, които се оплакват от звук в ушите.

Ако работите в офис или в домашния си кабинет, ще са ви нужни приблизително до 20 минути за възобновяване на концентрацията след спиране заради звук. Едно такова спиране въздейства и на успеваемостта в работния развой, а непрекъсната изложеност на фонов звук вреди и на когнитивните качества.

Ако не желаете да ставате жертва на изброените условия, решението е URSA ACOUSTOC PANEL.

Акустичен панел URSA – звуков комфорт в затворени пространства

Техническите качества на акустичните панели ги вършат подобаващи за най-различни пространства. Така както можете да поставите акустичен панел в хола или всекидневната, можете да поставите подобен и в детската стая, в случай че детето ви свири на пиано, китара, цигулка. Още повече, панелът може да бъде с снимка на самото дете до момента в който свири или на музикална тематика, която да го въодушевява.

Изборът на един акустичен панел URSA или на няколко за едно помещение зависи от неговата величина и особености. За дребен офис кабинет обаче, един панел може да се окаже задоволителен и ще бъде страховит подарък за бизнес колегата ви, за вашия кабинет, за този на шефа, в случай че като чиновници бихте желали да извършите подарък.

Относно броя на акустичните панели, можете сами посредством онлайн калкулатор да пресметнете броя. Можете да прецените дали отвесен или водоравен панел ще е по-подходящ за интериора, а в случай че имате съмнения, можете да се допитате до експертите в URSA.

Извън домашната среда или офиса, акустичните панели URSA също намират необятно приложение. Те могат да са чудесно функционално решение за заведение за хранене, с спомагателен естетически резултат. Също ще бъдат подобаващи за козметичен салон, за образователни стаи и зали, където се учат езици, за репетиционна, за дребни търговски обекти.

Навсякъде акустичните панели ще идват с техните усъвършенствани механически качества и с персонализирана визия съгласно типа интериора среда и предопределение на помещението. Достатъчно е просто да вземете решение и да (си) подарите звуков комфорт.

Поръчайте акустичен панел URSA или други артикули за изолираност на нашите сътрудници,!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР