За ползите от водораслите АФА! Мили хора! Знаем, че е в основата

...
За ползите от водораслите АФА!
Мили хора!
Знаем, че е в основата
Коментари Харесай

За ползите от водораслите АФА!

За изгодите от водораслите АФА!

Мили хора!

Знаем, че е в основата на същинското здраве. Затова при вирусна зараза, колкото по-бързо се задейства имунната система, толкоз по-малко се повреждат лигавиците, толкоз по-лесно се преодолява заболяването и толкоз по-малко са затрудненията. Буквално всеки час е от решаващо значение за бързото справяне на организма.

Профилактичното приемане на микроводорасли поддържа имунната система дейна и пъргава. А когато дойдат вирусите, приемането на ударни дози Зелена енергия/съдържаща АФА, Спирулина и Люцерна/ ни дава още повече защитни сили.

Ако желаете да подобрите качеството си на живот присъединете се тук: 

Телефон за връзка: 

Разгледайте продуктите:

Ето главните преимущества и изгоди, които на никое място другаде не са събрани на едно място по този начин, както при водораслите АФА:

1. Активирани слънчеви електрони, които предават сила непосредствено на нашата енергийна система. Получават се, когато фотоните на слънчевата светлина се сблъскват с хлорофила при фотосинтезата. Водораслите съдържат до 20 пъти повече хлорофил от растенията, по тази причина са наречени „ Материализирана слънчева сила “.

2. Биофотони – всички живи кафези излъчват биофо-тони (квантове светлина), които могат да се открият посредством специфична техника. Биофотоните се съхраняват в ДНК в клетъчното ядро. Освобождавани и всмукани от ДНК, те образуват мрежа от светлина, която свързва клетките, тъканите и органите, и контролира всички витални процеси. Холографското биофотонно поле на мозъка и нервната система, а може би даже и на целия организъм, евентуално е в основата на нефизическите аспекти на индивида (паметта, душeвността и съзнанието). Тъй като водораслите са по през целия ден в контакт със слънчевата светлина, те складират биофотони и ги предават на нашата ДНК, което изяснява резултата им върху духовната еволюция и регулиращото им деяние върху организма.

3. Кръвотворен резултат – водораслите са доста богати на желязо, вит. В12, протеини и хлорофил, по тази причина обновяват и витализират кръвта и са потребни при анемия. Наричат ги „ Зелената кръв на Земята “. За разлика от кръвопреливането, водораслите не придвижват СПИН и хепатит.

4. Еликсир за мозъка и нервите – водораслите са богати на невропептидни прародители (за по-лесно синтезиране на серотонин, допамин, фенилаланин и др.), подхранват мозъка, задействат паметта, усъвършенстват концентрацията и способността за учене, подтикват креативните заложби, покачват умствената работоспособност.

5. Активират имунната система и й оказват помощ по-добре да се оправя с бактериални и вирусни инфекции, ракови кафези, паразити и така нататък (доказано с клинични тествания, извършени в Канада). Нямат странични дейности за разлика от химическите лекарства.

6. Детоксикация – богати са на алгинова киселина, която се свързва с тежките метали, радиоактивните субстанции и други отрови, прави ги водоразтворими и организмът елементарно ги изхвърля през бъбреците (затова се предлага да се пие повече чиста и мека вода).

7. Активират стволовите кафези при по-големи дози (над 5 гр./ден). Стволовите кафези могат да регенерират разнообразни органи и системи, включително жизненоважни (сърцето след инфаркт, мозъка след инсулт, бъбреците и др.), и да възстановят здравето и младостта /Патент на Проф. К. Драпо и Г. Йенсен/.

8. Биогенна, жива храна – във водораслите АФА ензимите са съхранени до най-висока степен заради това, че те се сушат при физиологична температура.

9. Минерали и микроелементи – заради вулканичния регион, в който порастват, водораслите АФА са доста богати на редки и скъпи минерали в органична (лесно усвоима, биодостъпна) форма. Те са доста потребни за по-добро здраве и по-красиви кожа, коса и нокти.

10. Ценна генетична информация – водораслите се разделят бързо – за един ден дават 10-20 генерации, при което „ тестират “ всевъзможни генетични комбинации. За съпоставяне, 20 генерации при индивида лишават 400 години. Затова от водораслите можем да приемем наготово гени, които може би ще ускорят нашата еволюция и еволюцията на децата ни…

11. Антиканцерогенно (противораково) деяние – то се дължи на голям брой механизми (антиоксидантен резултат, стимулиране на имунната система, детоксикация, алкализация и др.) и се демонстрира в удължение на живота и възстановяване на самочувствието и обективните индикатори на раково болните. При някои случаи може да се стигне и до трайна ремисия.

12. Алкална реакция – доста значимо изискване за положително здраве. Повечето храни, изключително готвените, подкиселяват тялото и по този начин отварят вратата за заболявания и остаряване. За разлика от тях, водораслите алкализират организма и по този начин способстват за лекуването и профилактиката на доста заболявания.

Водораслите са съвършена клетъчна храна за мощ, здраве и хубост, която удължава живота, подмладява клетките и ни защищава от остаряване и заболявания на цивилизацията като хипертония, атеросклероза, инфаркт, инсулт, диабет, рак, алергии, Алцхаймер, Министерски съвет и така нататък

Предпазват от скрития клетъчен апетит, който се демонстрира и като измършавяване, и като надебеляване.
И да не помислите, благи хора, че водораслите са надали не храна за заболели и остарели хора или кекави дребни деца. Напротив, това е универсалната добра храна за всеки човек, който цени здравето си и желае да живее дълго и пълноценно!

Телефон за връзка: 

Разгледайте продуктите:

Направете си абонамент за здраве:

 за хората, които желаят да са здрави, да имат сила, да наподобяват и да се усещат добре, да трансформират мирогледа и отношението си към света,  спомагателни приходи, повече свободно време, да пътуват, да получават самопризнание за триумфите си. За хората, които обичат да оказват помощ и това им носи наслада,  харесват бизнес от у дома, доброжелателна партньорска среда и взаимопомощ!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР