За да отбележат Международния ден на хората със синдром на

...
За да отбележат Международния ден на хората със синдром на
Коментари Харесай

Деца свирят за деца със синдром на Даун

За да отбележат Международния ден на хората със синдром на Даун, Музикална фондация Консонанс и Сдружението на родителите на деца със синдром на Даун провеждат благотворителен концерт, на който ви канят да присъствате.

Музикално събитие ще се състои на 21-ви март 2018 година в Историческия музей на гр. Пловдив, а началото е от 18.30 часа.

На 21-ви март светът отбелязва Международния ден на хората със синдром на Даун. Нека на този ден всички да се озарим от усмивките на Слънчевите деца, които са част от нашите фамилии.

Всички деца са идентични и всички се нуждаят от любов и поддръжка! Нека подкрепим хората със синдром на Даун и дано създадем този ден паметен.

Участие в благотворителния концерт ще вземат деца, които ще зарадват своите връстници и всички, които посетят събитието с осъществявания на типичен творби.

Младите виртуози Павела Занева, Ивайло Василев, Ана-Мария Узунова, Сион Найман, Теодора Маркова, Теодора Занева, Борис Узунов, Теодор Пазов и Петър Дюлгеров ще изпълнят типичен творби от П. Христосков, Ференц Лист, Фредерик Шопен, Хайдн-Попер, Лудвиг ван Бетовен и Роберт Шуман.

Музикалното благотворително събитие се организира под патронажа на почетния консул на Германия в Пловдив - доктор Мариана Чолакова.

Не забравяйте! Датата е 21-ви март, градът е Пловдив, мястото е Историческия музей, а началото е от 18.30 часа!

Музикална фондация Консонанс http://fconsonance.com/ и Сдружението на родителите на деца със синдром на Даун са подготвили още доста изненади за гостите на благотворителното събитие.

Цена на билет: 5 лева

Всеки, който желае, може да направи подаяние по сметката на Сдружението на родителите на деца със синдром на Даун http://downsyndrome.bg.

Сметката на Сдружението е:

УниКредит Булбанк

Номер на сметката:

BIC: UNCRBGSF IBAN: BG20UNCR70001521404649

БЕЗ ВНОСНА ТАКСА в клоновете на банката в цялата страна
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР