“За да останем верни на хората, които ни подкрепят, нямаше

...
“За да останем верни на хората, които ни подкрепят, нямаше
Коментари Харесай

Манолова по Дарик: ПП продадоха хората за власт и пари, усвоиха далаверите на ГЕРБ и ги надградиха

“За да останем правилни на хората, които ни поддържат, нямаше по какъв начин да участваме в лицемерни обединения. Повече от всеки път българските жители имат потребност от биткаджии, от хора, които са потвърдили, че стоят зад дела, тъй като проблемите през идната есен и зима ще са ужасяващи за българския народ. Има потребност от обществена лява партия, която безапелационно и изрично да стои зад повишението на приходи на българските жители, същинско преизчисление на пенсиите, безапелационни дейности против монополите. ”

Това съобщи водачът на “Изправи се, България ”, Мая Манолова в предаването “Стълбището ” по Дарик радио.

“Големият грях на “Продължаваме смяната ” и на другите три партии, които участваха в четворната коалиция, е че предадоха хората от площадите, продадоха ги, за власт и за пари, усвоиха далаверите на ГЕРБ и ги надградиха и направиха допустима точно тази обстановка, в която Борисов се готви да се върне назад в българската политика и ръководство на бял кон ”, съобщи Манолова.

“Вярвам, че хората не са не запомнили кюлчетата и пачките в чекмеджетата, че не са не запомнили, по какъв начин институциите се превръщаха в бухалки, с цел да ударят всеки бизнес, който не е подготвен да се съобщи на властта или всеки инакомислещ, който си е разрешил да подлага на критика падишаха, в лицето на Борисовото ръководство ”, сподели Манолова.

Относно енергийната рецесия, водачът на “Изправи се, България ” съобщи:

“Гърция, Румъния, Сърбия, Унгария, Хърватия, Италия, Франция, Германия продължиха да получават газ от “Газпром ”. Единствените, които се отхвърлиха се оказа държавното управление на България. Добре ли е от дъщерното сдружение на “Газпром ” да купуваме с 30% по-скъп газ, вместо от самия “Газпром ”, попита Манолова.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР