За да направим добро впечатление е важен не само добрият

...
За да направим добро впечатление е важен не само добрият
Коментари Харесай

Как да ядем правилно тези 14 храни?

За да създадем положително усещане е значим освен положителният външен тип, само че и вярното хранене - по какъв начин да ядем вярно, с цел да не развалим усещането на другите към нас. В идващите редове може да видите по какъв начин да ядете вярно храните.

1. Супа

Супата несъмнено е едно от обичаните ни храни, само че не ни става прелестно, когато някой против нас сърба супата, нали?

Вземете задоволително количество от супата и безшумно отпийте, със затворени устни и тихо. В случай, че супата ви е в чаша - допрете леко устни и отпийте деликатно.

2. Ребърца

Безспорно можете да се насладите на ребърцата, като ги похапнете с ръце. Просто задръжте в профил и захапвайте деликатно, като се постареете да не се изцапате.

3. Скариди

 скариди

При консумирането на скаридите можете да употребявате нож, с цел да си ги нарежете на дребни части. Не забравяйте, че не би трябвало да потапяте повече от един път дадената скарида в сос - това е симптом на неблагоприличие при хранене.

4. Артишок

При изразходване на артишок използвайте пръстите си, с цел да ви е по-удобно да топите в соса, като можете и да отчупвате деликатно с пръсти.

5. Пица

Пицата е най-вкусна, когато се хапва в жанр Ню Йорк, т.е. с ръце. Ако овкусявате парчето си с пица с кетчуп, да вземем за пример, просто я сгънете на две.

6. Еклери

Еклерите би трябвало да се ядат с нож и вилица, като деликатно се реже, с цел да не се изсипе пълнежът на всички места.

7. Бекон

 бекон

Не се насилвайте да употребявате принадлежности при изразходване на бекона. Той е най-вкусен, когато се хапва с пръсти.

8. Сварени яйца

Обелват се, като първо се шокират със студена вода, до момента в който са към момента горещи. Могат са се хапнат, като просто се нарежат и се осолят, както и да се трансфорат във вкусна салата. Препоръчително е да се употребява вилица, само че в някои страни се изпошзва лъжица, изключително когато са сервирани в чаша за яйце.

9. Тарталети

Наслаждавайте се по този начин, както ви харесва.

10. Китайски храни

Използвайте пръчиците - не е толкоз комплицирано, колкото наподобява, а удоволствието е двойно.

11. Суши

 суши

Препоръчително е да не се употребяват пръчици, а пръсти, с цел да се докоснете оптимално до удоволствието от храната. Топете в соев сос. Джинджифилът се хапва сред хапките суши, а не най-после.

12. Грах

Грахът най-лесно се приема с лъжица, само че при салати да вземем за пример използването на вилицата е наложителна. Използвайте вилица, като благодарение на ножа си " докарате " няколко граха.

13. Бургер

Удоволствието е оптимално, когато го държите с ръце. Но в случай че е огромен, можете да го разрежете с нож.

14. Ягоди

Използвайте пръстите си, като хапвате задачите ягодки и при последната хапка премахнете стеблото. Ако ягодите са нарязани или са част от салата - използвайте вилица и ги потапяйте в крем или шоколад за висша приятност.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР