За да минимизираме шанса да попаднем на опасна стока, е

...
За да минимизираме шанса да попаднем на опасна стока, е
Коментари Харесай

Как да се предпазваме от опасни стоки

За да минимизираме шанса да попаднем на рискова стока, е добре авансово да се осведомяваме в детайли за произхода, характерностите и вероятните опасности при използването на даден артикул, преди да го закупим. Важно е и да работят механизмите за отбрана на потребителите от нездравословни за здравето и живота произведения.

Това разяснява в утринния блок на телевизия Euronews Габриела Руменова от онлайн платформата „ Ние, потребителите “ по отношение на неприятния инцедент, при който момиче получи изгаряния от изтекла течност от калъф за мобилен телефон.

„ Трябва да проверим дали съответният артикул попада в поддържания от Европейската комисия, който е част от системата за бързо уведомяване за потвърдено рискови артикули в Европейския съюз SaftyGate:

В регистъра можем да вършим информации по категории артикули. Първо, с цел да забележим дали съответна стока е там, тъй като е неразрешена, откакто са направени нужните изпитвания и се е оказало, че не дава отговор на условията за сигурност. На последващо...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР