За да избегнете неприятности понякога е добре да се вслушвате

...
За да избегнете неприятности понякога е добре да се вслушвате
Коментари Харесай

Вижте кои са щастливите детски имена за 2023 г., а кои - не

За да избегнете неприятности от време на време е добре да се вслушвате в езотериците. Нищо чудно, че споделят, че както наречете транспортен съд, по този начин ще плава. Това важи и за хората. Имената им може да дефинират ориста им, чертите на характера им също. Когато избират име на детето си, родителите поемат отговорност за неговото бъдеще.

Как да изберем име за бебето ни? Естествено, може да разчитате на календари и светци. Не забравяйте обаче, че годината на раждане на бебето въздейства също на избора на име. В идващите редове ще ви разкрием какви мъжки и женски имена не би трябвало да давате на детето си през 2023 година, написа jenata.blitz.bg.

Ще ви дадем и оферти с названия, които пък може да употребявате.

Припомняме, че тази година минаваме под знака на Черния воден заек. Ето за какво е належащо да се вземат поради неговите " стремежи " и да се дават имена на децата със мощна сила.

Момичетата не би трябвало да се назовават с имена като Надежда, Светла, Вяра, Александра, Людмила, Ина и Елвира. Смята се, че те не подхождат на силата на признака на настоящата година, което значи, че могат да повлияят неподходящо на ориста на детето.

От своя страна сполучливите имена за девойки през 2023 година са Алис, София, Милена, Емилия, Дария, Дарина, Карина, Евгения. Те ще оказват помощ на девойките да разпрострат капацитета си, да реализират триумф в кариерата и персоналния си живот.

Момчетата, даже повече от девойките през 2023 година, би трябвало да носят имена, които имат " мощна " сила. Трябва да претеглите плюсовете и минусите няколко пъти, преди да решите по какъв начин да кръстите наследник, роден в годината на Заека.

Неблагоприятни през 2023 година са имена като Александър, Николай, Юлиан, Адам, Анатоли.

Кирил, Димитър, Андрей и Константин ще са чудесни имена за вашия наследник през 2023 година твърдят езотериците.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР