За да има смисъл от следващите избори, трябва широка силна

...
За да има смисъл от следващите избори, трябва широка силна
Коментари Харесай

Петър Москов: Кирил Петков, Бойко Борисов и Христо Иванов трябва да си подадат ръка в името на силна десница


За да има смисъл от идващите избори, би трябвало необятна мощна десница, необятен избирателен десен фронт. Това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " водачът на Консервативно обединяване на десницата Петър Москов  Петър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 година в София. Петър Москов приключва.

Петър Москов  Петър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 година в София. Петър Москов приключва прикани водачите Кирил Петков, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Бойко Борисов, водачите на извънпарламентарните десни обединения, разпръснати във времето на най-различни места, към примирение, с цел да създадат изпитание за обединяване. Да си подадат ръка " Продължаваме промяната " и ГЕРБ е демонстрация на отговорност и осъзната липса на друга опция, счита той.

Според него по този начин ще се реализира предизборно огромно синьо обединяване със своята демократична, със своята консервативна, със своята народняшко-популистка част даже, което да даде поръчка за своите 51%, за лично болшинство на идващите избори и отговорността, че по-късно ще преведе България през тежките месеци, които ни чакат.

" Аз не мисля, че има трети път. Не мисля, че и по метода, по който беше дефинирано това болшинство има и първи път. Наистина ли сме подготвени да водим диалога в разгара на икономическа рецесия, в напредваща здравна рецесия, във война на границата ни? Наистина ли по сериозен метод обсъждаме диалога за бъдещето на страната, стабилността на публичното, икономическото ръководство на страната, от това какви стъпки е подготвен да предприеме уважаваният от мен Тошко Йорданов? " попита в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов " Петър Москов  Петър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 година в София. Петър Москов приключва.

По думите му сериозният диалог е обвързван с това има ли вероятност, има ли метод и мощ, която да поеме отговорност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР