За да илюстрира поздравителната си картичка за 2023 г., Ален

...
За да илюстрира поздравителната си картичка за 2023 г., Ален
Коментари Харесай

Ален Делон, заобиколен от трите си деца, в семейна поздравителна картичка

За да илюстрира приветствената си картичка за 2023 година, Ален Делон е извадил от архивите си хубава фамилна фотография, на която се появява с Антъни, Анушка и Ален-Фабиен.

Ален Делон се потапя в фамилния си фотоалбум за новата си приветствена картичка . За да пожелае на читателите на Paris Match щастлива нова година през 2023 година, артистът избира да показа портрет, изработен от Мишел Маризи - сувенирна фотография, на която той театралничи с трите си деца: Антъни (58 г.), Анушка (32 г.) и Ален-Фабиен (28 г.).
                 

Антъни Делон се включи в профила си в Инстаграм, с цел да показа този четиристранен портрет в една история. " Семейството преди всичко ", написа той на британски ( " Family first " ). На 25 декември, с цел да пожелае на почитателите си щастлива Коледа, той зарадва почитателите си, като показа рядко хумористично видео с присъединяване на известния си татко.
                 

За вести от известния артист, който живее сред Швейцария и Франция, почитателите му могат да посетят и профила на щерка му Анушка в Инстаграм. Малко преди Коледа актрисата разгласява и занимателна фотография на татко си, на която той е със слънчеви очила и мустаци.
                 

Отслабнал след инсулт през 2019 година, Ален Делон лимитира изявите си. 87-годишният артист въпреки всичко дава някои вести в документален филм, излъчен през юли 2021 година Два месеца по-късно излиза от изолацията си, с цел да се сбогува със своя сътрудник от киното Жан-Пол Белмондо по време на погребението му в парижката черква " Сен Жермен дьо Пре ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР